Pentru Căpitan!

Este foarte posibil ca în această duminică Robert Ilyeș, căpitanul timp de patru sezoane al Steagului, să iasă pentru ultima dată pe teren purtând tricoul galbe-negru. Se spune că acesta ar fi semnat deja un contract pentru sezonul următor cu FCM Târgu Mureș.

Dar, conducerea clubului îl dorește în continuare ca liderul din teren al Brașovului pentru cel puțin încă un sezon. Noi suporterii, ni l-am dori pe Ilyeș etern, dar ne mulţumim şi cu măcar încă un sezon. Sezon în care titlul sau Cupa să ajungă sub Tâmpa iar Ilyeş să fie cel ce ridică trofeul. Ar fi primul căpitan „stegar” ce ar face acest lucru. Până atunci, însă, să fim cât mai mulţi pe stadion duminică, la meciul cu Pandurii, şi poate-poate reuşim să-l convigem pe domnul căpitan să mai rămână un an alături de noi. Şi noi de el, aşa cum s-a întâmplat pe tot parcursul acestor frumoşi patru ani. Hai, căpitane, încă un an!

Clipul a fost făcut înainte de începerea sezonului 2010-2011. Actualizată, cariera lui Robert Ilyeş pentru Steagu’ arată aşa: 133 de meciuri şi 38 de goluri în toate competiţiile, eficacitate 100% a penalty-urilor executate.

Printre performanţele sale în tricoul Braşovului se numără: promovarea echipei în Liga 1 după trei sezoane în „B” (2008) şi două semifinale de Cupa României (2010 şi 2011) în care el a marcat de fiecare dată.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

3 gânduri despre “Pentru Căpitan!

  1. cateva cuvinte despre noul transfer al steagului poate si cateva video cu el de pe net ce naiba fii si tu mai activ…….
    lasati meciul cu oile nu va mai ganditi a trecut……. o sa mai fie si la anu alte sanse……. am inteles ca noul transfer este supranumit miguel ‘el magico’ gonzalez si este un foarte bun executant de lovituri libere este play-maker

    • Steagu.ro se ocupă de dezbateri privind transferuri şi alte lucruri ce ţin de actualitate. Pe site-ul ăsta se pune accent pe trecutul, istoria echipei, pentru a fi cunoscută de cât mai mulţi „stegari”. Singurele aspecte din prezent, ca să zic aşa, despre care scriu sunt meciurile şi, uneori, cum e cazul de faţă, despre jucătorii mai vechi.

      Altfel, îmi pare bine să citesc despre acest transfer numai cuvinte de laudă. Sper să fie magic şi-n tricoul nostru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.