Din deplasarea la Cluj | + FOTO

Ideea iniţială era de a pune doar o anumită poză cu Ovi întrucât faţa lui exprima foarte bine toate trăirile acestei deplasări. Dar apoi am convenit ca acea poză să rămână doar între noi.

N-am fost mulţi. Fix 35 de persoane am plecat din Braşov cu trenul, iar la meci am fost în total vreo 50 de „stegari”. Desigur, mulţi au preferat să „facă galerie” din faţa TV-ului sau a calculatorului pentru că, la naiba, dacă echipa nu bate cu 5-0 meci de meci, nu merită efortul de a merge după ea. P”#a mea, c’est la vie!

Stadionul ăsta nou de la Cluj e interesant. Acustica e bună, nu lasă sunetul fanilor să se piardă în neant şi vizibilitatea terenului e ca lumea. Mno, şi cam atât despre el.

Meciul, după cum se ştie, l-am pierdut cu 1-0 din cauză că jucătorii noştri în loc să fie atenţi la cum pasează mingea într-o zonă periculoasă a terenului aveau o altă agendă. Degeaba am avut câteva ocazii bune de tot de a da gol. După meciul cu Petrolul, în care „găzarii” au fost cu ocaziile şi noi cu golul, karma ne-a întors vizita.

La finalul meciului, doar câţiva jucători au venit să salute galeria care a făcut deplasarea, iar Cristescu, căpitanul echipei în acest meci, a avut chiar bărbăţia de a veni şi a sta de vorbă cu suporterii, încercând să explice ce e cu perioada asta proastă prin care trece echipa.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

9 gânduri despre “Din deplasarea la Cluj | + FOTO

  1. Inainte de toate multumim pentru mesajul afisat, si trebuie sa va spun ca si pe voi v-am auzit din peluza noastra in doua trei momente de liniste dintre cantecele noastre chiar daca nu ati venit in numar mare, asta legat de acustica. Bafta in continuare momentele grele vor trece, voi aveti puterea sa tineti „Steagul” sus. Libertate pentru Suporteri!

  2. Multumin pentru mesajul afisat. Si da, chiar v-ati auzit in cateva momente cand noi nu cantam chiar daca ati fost putini. Numai bine si succes

  3. Nu inteleg de unde vine tentativa asta de imprietenire… din cate am citit in postarile voastre ati avea alte probleme mai grave care sa le scrieti pe astfel de mesaje. oricum la TV v-ati auzit 90% din meci, uneori chiar tare de tot…

    • Dar nu e nici o tentativă de împrietenire/înfrăţire cu nimeni. E un mesaj care arată o atitudine de respect faţă de o echipă şi nişte suporteri care merită cu adevărat.

      Degeaba se fac mesaje acide la adresa conducerii, pentru că acestea nu pot fi afişate. Exemplu recent la Cluj: nişte băieţi aveau un banner destul de mare pe care scria „Pleacă Nicolae!”, dar nu au fost lăsaţi să-l pună pe gard.

  4. Baieti bravo voua cu mesajul, pentru ca voi ati fost acolo, si pina la urma urmei voi cei tineri care mergeti in deplasari trebuie sa aveti prieteni in galeriile adverse ca e vorba la urma urmei si de integritatea voastra corporala.Ascultati-va voi pe voi si decide-ti numai voi mesajele pe care le transmiteti si pe care le afisati .La o adica amenzile si interzicerile le suportati voi si nu noi cei de la Tv.Asa ca Razvane faceti-va prieteni pentru ca fiind multi si uniti in toata tara veti putea schimba si legile idioate, voi cei tineri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.