DVD / „Steagul Roşu Braşov – Anii de glorie”

dvdUnii dintre voi l-aţi primit odată cu biletul de la semifinala cu Steaua din 2011. Alţii l-aţi  făcut rost ulterior.  Cei care nu-l au, îl pot găsi la standul FC Braşov, din incinta Carrefour. Costă (doar) 15 lei.

Cred că oricărui stegar care se respectă i-ar şade bine să aibă acest dvd acasă. Dincolo de valoarea documentară, imaginile pot fi energizantul dinaintea unei partide importante, dar şi pansamentul pus peste vreo supărare.

Marian Olaianos, realizatorul acestui film, a cotrobăit prin arhiva TVR pentru a ne spune o poveste frumoasă. O poveste în imagini care începe cu o victorie în faţa Rapidului în 1963 şi se încheie cu cornerul lui Benţa din 1981. Nu lipsesc meciurile de referinţă cu Espanyol sau Besiktas, dar şi partide memorabile cu Steaua, Dinamo sau Craiova. Pe parcursul filmului, ne vorbesc Silviu Ploeşteanu, Tata Ucu, Csaba Gyorffy şi Adrian Hârlab.003-crop

Istoria stegarilor a continuat şi continuă. Dintr-un eventual volum doi nu pot lipsi tribunele anului 2000, foarfeca lui Vascko, acolada lui Teixeira sau lacrimile lui Ilyeş.

Play !  001-crop-crop

2 gânduri despre “DVD / „Steagul Roşu Braşov – Anii de glorie”

    • Eu mai am un DVD. Vi-l pot trimite prin poştă, dacă nu sunteţi din Braşov, sau ne putem întâlni la stadion înaintea primului meci de acasă din retur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.