Inter Cristian 1-2 Steagu’ | A’ venit băeţii!

Am ţinut în gât golul după capul lui Dumitraş de teamă să nu mă trezesc din vreun vis. Dar când am văzut că după explozia tribunei sunt tot pe stadion, am reuşit să lipesc un „bineee, frateee!”. Nu însă fără emoţii, căci nu ştii dacă kick-ul care te evacuează din wonderland vine din exterior sau interior. Dar n-a fost nici o panică şi suntem tot aici, cu toţii în aceeaşi realitate de vis.

Tocmai ai văzut primul gol din istoria noului Steagu’, şi al Dumnezeu-mai-ştie-câtelea din toată istoria Steagului.

Chiar dacă acum îi spune A.S. „SR” Braşov, culorile, sentimentele şi cântările sunt tot aceleaşi – „Lalalalalalalalalaaa… Feee Ce Braaaşooov!”, „Haide, haide, Steaguleee! Du-ne laaa victorieee!”, mă rog, înţelegi care-i treaba. Steagu’ nu-i în acte, e în suflet, iar sâmbătă la Cristian am văzut vreo 100 şi ceva de sufletişti în galben-negru. Unii în tribună, alţii pe teren, dar toţi cu Steagu’ în suflet.

SUFLET, bă!, că dacă n-ai suflet eşti doar un zombi.

 Pe restu’ v-am simţit aproape din depărtări şi ştiu că-s şanse să fi fredonat versurile în timp ce te uitai la filmare. Nu-i bai, sezonu’-i abia la-nceput.

Băieţii noştri s-au mişcat bine dat fiind că au făcut doar trei antrenamente împreună până la ora meciului, iar victoria a fost adusă á la Hollywood, de fiul unui fost jucător „stegar”.

Cristi Cocan, fecioru’ lui Octavian Cocan (peste 100 de meciuri la Steagu’ în toate competiţiile) a scuturat plasa când eram cu spatele la teren. În zadar striga de pe bancă Lucian Petre „hai, faţa la joc!”, io negociam cu băieţii şi fetele din tribună următorul vers din Zile Negre. Dar pentru că „Steagu’ Roşu ne numim şi echipa ne-o iubim”, bucuria celorlalţi m-a bucurat ca şi cum aş fi văzut golul din multiple unghiuri. Bucurie!

Şi-aşa la finalul meciului, dar şi la vreo două ore după, am văzut pentru prima oară de la meciul cu Steaua din semifinalele Cupei băjeţi în toată firea cu lacrimi de bucurie în ochi. Simple consecinţe ale unui suflet funcţional.

În afara golurilor, „stegarii” au mai avut şi două bare, câte una pe repriză, iar lui Horia Popa, căpitanul echipei, i-a fost refuzată deschiderea de scor în primele patruşcinci de minute de un reflex al portartului sub transversală.

STEAGU’

#SteaguNuMoare, trăieşte prin noi, bagă-te-n proiect !


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

2 gânduri despre “Inter Cristian 1-2 Steagu’ | A’ venit băeţii!

  1. Pingback: Steagu’ 3-1 Progresul Spartac | 60 de ani mai târziu | La Stegaru'

  2. Pingback: Statisticile turului | La Stegaru'

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.