Steagu’ suntem noi!

Da, tu! Uită-te bine la tine. Uită-te bine la cel de lângă tine, care poartă o eşarfă, o şapcă, un tricou sau un fular galben-negru. Şi el e Steagu’. Steagu’ sunteţi voi, toţi cei care vineri seară, din puţinul vostru, aţi contribuit la acest ambiţios proiect al realizării imnului.

Întreaga acţiune va intra cât de curând în linie dreaptă, dar mai avem în continuare mult de tras pentru a atinge suma ţintă. De aceea Liga Suporterilor Stegari continuă să facă apel la toţi cei cu putere financiară sau vor să contribuie cât de puţin să vină în spriijinul acestui proiect. Contul bancar de mai jos vă stă la dispoziţie în acest sens:

RO 22 BRDE 080 SV 7993234 0800

Sperăm să vă putem oferi cât de curând un mic preview a ceea ce se va întâmpla în data de 6 august pe „Tineretului”. Până atunci, vă lăsăm câteva fotografii cu „imaginea” Steagului, realizate în timpul raidului cu Marcel pe la Tribuna I. STEAGU’ SUNTEM NOI!

De la cel mai mic la cel mai mare, „stegarii” au pus mâna de la mâna pentru a strânge suma necesară înregistrării imnului vechi de 4 decenii. Nu doar că va fi înregistrat imnul echipei de fotbal a oraşului, dar acesta va fi cântat live pe stadionul „Tineretului” pe 6 august chiar de către Mircea Baniciu.

Restul fotografiilor de la acţiune de strângere de fonduri desfăşurată vineri le puteţi viziona pe FCSteagu.ro.

2 gânduri despre “Steagu’ suntem noi!

  1. Dragi prieteni stegari, iubitori ai culorilor „galben-negru”, a venit vremea sa aratam cit si cum iubim aceste culori, aceasta echipa, cit suntem de atasati sufleteste si material de ea, a venit vremea sa aratam cit de mult ne am dorit sa avem un imn adevarat, un imn iubit si agreat de toti suporterii. Ei bine in urma eforturilor facute de Marian Olaianos si prietenii lui , de Liga Suporterilor si de alti suporteri stegari, vineri se vor face inregistrarile imnului, iar luni seara la meciul cu Dinamo se va face lansarea oficiala a imnului pe care il cintam de o viata .Imnul va fi cintat de Mircea Baniciu in dechiderea meciului in cadrul unei festivitati frumoase la care cei ce au depus aceste eforturi doresc sa va alaturati venind „echipati” in culorile echipei adica galben negru, cu fulare, esarfe, fanioane ,steaguri , pentru a crea o atmosfera de neuitat ce va constitui suportul videoclipului ce va insoti lansarea pe posturile TV de sport a imnului.
    Deasemenea comitetul de initiativa mai sus amintit va roaga a veni pregatiti sa contribuim financiar dupa posibilitatile si bunavointa fiecaruia pentru a reusi sa acoperim cheltuielile de transport, cazare si masa ale domnului Baniciu, precum si cheltuielile cu ecranul( si instalatia de sonorizare) pe care se va face transmisia evenimentului( cca 1500 de euro).
    Mentionam ca aceasta actiune este in totalitate a suporterilor pentru suporteri, si nu ne ramine decit sa aratam ca o asteptam de mult , ca vom fi mai devreme decit la alte partide la stadion montati sa aratam ca suporterii Brasovului sunt suporteri de elita atat in planul sustinerii echipei cit si in planul sustinerii finaciare a acestei actiuni. FORZA STAEGU SI LUNI SEARA TOT STADIONUL INTR-UN SINGUR GLAS ALATURI DE BANICIU SA CINTAM OFICIAL „ IN ORASUL DE SUB TIMPA”
    VA MULTUMESC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.