Romanul ultra „Eroi locali” se lansează la Bucureşti

Coperta romanului ultra „Eroi locali”, editura Tracus Arte & Aula, 2012

Nu greşesc dacă numesc acest roman unul „ultra” (te pomeni că aşa s-o naşte o nouă subspecie literară), pentru că, dacă e să ne luăm după ce înseamnă cuvântul „ultra” – dincolo de limite – personajelor din paginile cărţii li se potriveşte foarte bine această descriere. Pentru a spera la salvarea echipei preferate care acum se află în pragul colapsului, toate acţiunile lor nu pot fi decât ultra. Coborârea cu un singur grad sub această normă înseamnă eşec. Iar ăsta nu e un cuvânt care să facă parte din vocabularul lor.

Lansare tur – la București, pe 22 noiembrie

Adică joia care vine. Lansarea e în dublă manşă și Eroii locali merg în deplasare. Se joacă pe Romexpo, în nocturnă de la 18.30, în cadrul Târgului Internaţional de Carte „Gaudeamus”. O să fie greu și tracul mare, ca la orice debut, așa că prietenii și suporterii din Capitală sunt invitați să participe pentru a mai atenua emoțiile inerente.

Returul – peste o săptămână, la Brașov

Pe 29 noiembrie, ai voştri Eroi locali vin sub Tâmpa. Mansarda Casei Baiulescu va fi gazda lansării-retur programată să înceapă la ora 18, iar băieţii chiar au nevoie de susţinerea voastră, să umpleţi sala şi să-i purtaţi spre victoria decisivă.

Susţineţi romanul local!

3 gânduri despre “Romanul ultra „Eroi locali” se lansează la Bucureşti

  1. O sa-ti tin pumnii, sa fiu alaturi de tine macar cu inima, daca nu pot ajunge si personal acolo. Stiu ce inseamna prima lansare de carte, nu e cel mai simplu lucru, dar e un rau necesar, pentru ca nu poti ajunge la a doua (etc) lansare fara a trece si prin prima. Deci, bonne continuation!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.