Ce făceau „stegarii” în ’74?

Păi, profitând de „mărinimia” partidului, prindeau înainte de startul noului sezon un turneu în Iran, participând la… Cupa Iranului.

În grupele acelui turneu băieţii noştri fac un spectaculos 3-3 cu Selecţionata Tunisiei, un 1-1 cu Zaglebie Sosnowiec, din Polonia, şi bat cu 1-0 Selecţionata Iran „B” calificându-se în semifinalele Cupei Iranului. Meciul cu Union Teplice (Cehoslovacia) este pierdut cu 0-1 astfel că „stegarii” lui Nicoale Proca joacă finala mică contra vechii cunoştinţe din grupe, polonezii de la Zaglebie Sosnowiec. De data asta a fost 3-1 pentru noi şi cuceream „bronzul” la Cupa Iranului.

Ehehe, ce vremuri, mon cher, câtă boemie. La o adică, noi făceam turnee de promovare în Asia cu mult timp înaintea unor cluburi celebre din Premier League sau Il Calcio :)).

Oricum, noi am prins bine un turneu în Iran faţă de Olimpia Satu Mare care în acelaşi an s-a dus tocmai în Coreea de Nord…

„Băi, ăla a zis să facem stânga sau dreapta când ieşim din Qazvin?” (n.n. Qazvin este o provincie învecinată cu Teheran)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.