Turnurile (aproape) gemene

Undeva-n cartierul Steagul, pe-un bloc de vreo 10 etaje, stau întipărite două declaraţii: una de dragoste şi alta de vise. Le leagă culorile: galben şi negru.

Dacă pentru tine fotbalul nu e o prelungire a vieţii nu prea ai cum să înţelegi cele două declaraţii. Cel mult o să zici „da, fain!” dar nu te vor trece fiorii. Cum ce fiori? Ai dragostei. Ai dragostei pentru o idee. Pentru o entitate ce nu-ţi garantează mereu fericire, ci din contră, te poate supune celor mai crunte decepţii şi nenorocite dezamăgiri. Sunt fiorii speranţei! Visăm că se poate. Visăm că am putea fii într-o bună zi şi noi primii.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

3 gânduri despre “Turnurile (aproape) gemene

  1. Cea cu „Visul unei generatii – Cupa Romaniei ” cred ca a fost scris mai recent parca…sau nu am vazut eu pana acuma …

    Oricum acele declaratii sunt de mult timp acolo … si sunt foarte frumoase si ilustrative …reflectand modul de gandire , daca pot sa ii spun asa , a stegarului.

    • Și ceea cu „Visul unei generaţii – Cupa României” e la fel de veche. Şi da, ai mare dreptate, ăştia suntem noi, „stegarii”.

  2. Sunt foarte vechi,amandoua…Stiu ca eram mic si mergeam la ” icim ” sa fac antrenamente la fotbal,si le-am vazut atunci…Am stat pe putin 20 de minute sa ma ” holbez ” la ele…Foarte frumoase :X…

    Am observat ca din ce in ce mai multe fulare cu Fc Brasov la masini,in balcon la oameni..Ma incanta foarte mult lucrul acesta…

    Sunstineti Echipa Locala,Nu Pe Cele Din Capitala !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.