Decodificări

Sub Tâmpa o fi ceva de la aer, ceva ce-i face pe oameni, localnici sau nu, să spună lucruri… diverse.

La un moment dat prin sezonul trecut, Vamă zicea că va aduce la Braşov un atacant cum n-a mai călcat vreodată gazonul de pe „Silviu Ploeşteanu”. Deja vedeam recordul de goluri al lui Marian Ivan, Gheorghe Fusulan sau Nae Pescaru în „pericol”. După cum bine ştiţi, ne-am pricopsit cu Alexandru Piţurcă care a sfâşiat plasele adverse de vreo două sau trei ori în amicalele din pre-sezon.

Acum, Nicolae, anunţă că transferurile lui Sburlea şi Roman (apropo, Mişule, cum era aia cu niciodată nu voi juca în ţară altundeva decât la Braşov? :))) ce naiv am putut fi crezând că tu eşti altfel decât gloata) la Rapid s-au efectuat în condiţii unice în istoria clubului. De dragul… istoriei, ar fi interesant de ştiut sumele acestor transferuri. Altfel, dacă acel 20% care revine Steagului din transferul celor doi la altă echipă reprezintă unicitatea la care se referea domnul Nicolae, e jale mare.

Sau o fi unicitatea asta faptul că ne-am permis să-l angajăm ca antrenor pe tatăl lui Marco Materazzi, Giussepe (Giuzepe) Materazzi? Sper că salariul acestuia e cel puţin jumate din cât câştigă Capello ca să şi-o în freza cu 4-1 de la nemţi, altfel acest „condiţii financiare unice în istoria clubului” ne entuziasmează degeaba. Hmmm, oare prinde italianul startul Ligii 1 pe banca noastră? :)))

În altă ordine de idei, Ilyeş şi Hadnagy au oferte de la Târgu Mureş, echipă nou promovată în Liga 1. Chiar dacă va primi mai mulţi bani acolo, Ilyeş a zis că nu pleacă în timp ce Atty e cam în dubii.

8 gânduri despre “Decodificări

 1. Intr-un fel ma bucur …pentru ca o sa avem brasoveni adevarati ce vin din spate. Doar ca o sa fim ciuca batailor, desi sper sa nu. Sper macar la Ilyes sa nu plece.
  In alta ordine de idei, lui nicolae ii place sa stea capra, nu are pic de orgoliu si ar face si o scurta pentru bani. Imi bag #%&^ in el de om fara principii. Asa a facut si cu uzina de autocamioane ….a luat-o pe nimic, a vandut-o la fier vechi iar apoi si-a bagat %$^# in ea. Sta-i-ar elicea de la elicopter.

 2. O sa avem o echipa frumoasa o sa vedeti… sufleteasca si oarecum boema! iar daca va fi si sustinuta s-ar putea sa scriem o noua pagina de istorie a clubului de fotbal al brasovenilor 😉

  • Că vom avea o echipă atipic de frumoasă sunt convins. Mă număr chiar printre cei care sunt foarte entuziasmaţi de valul de tineri din oraş cu care vom juca sezonul viitor. Articolul e mai mult la mişto, singurul care poate merită regretat fiind Roman, în rest… vaya con Dios. Liga 1 să se pregătească pt haiducii Steagului.

 3. Salut, am descoperit site-ul vostru cu mare placere, multa informatie, prezentata smart. Felicitari. Vizitati si voi recent deschisa Pagina de Sport cu opinii, tendinte, comentarii la
  http://danolteanu.wordpress.com
  Pistoanele neobosite
  Tabloul nebun
  Ziua Domnului Blatter si altele.
  Va astept

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.