O echipă de „Ilyeşi”

Dacă va juca în prima etapă a sezonului care stă să înceapă, la Târgu Mureș, Robert Ilyeș va aduna al 100-lea meci sub galben-negru în toate competițiile. A venit la noi în vara lui 2007 și de atunci, meci de meci, și-a dovedit din plin loialitatea și devotamentul față de clubul pe care, zice-se, îl susținea când era junior și la care își dorea să joace.

După mai multe escale, destinul l-a purtat în cele din urmă sub Tâmpa unde se bucură de dragostea tuturor suporterilor „stegari” şi unde se pregăteşte alături de colegii lui de cel ce va fi în mod cert cel mai greu sezon de când este el la Braşov.

5 gânduri despre “O echipă de „Ilyeşi”

  1. Tot respectul meu !! Sunt de parere… ca ar merita o coregrafie in meci din deplasare sau la meciul de acasa din a doua etapa..ptr cate a facut ptr aceasta echipa si a ramas loial clubului si suporterilor..chiar si in situatia critica in care ne aflam .. inca o data tot respectul!!

  2. Poate daca vom face o coregrafie pt ilyes, ceilalti jucatori il vor lua ca exemplu, vor fii mai loiali clubului, vor pune mai mult suflet in joc si poate chiar iese ceva.. 🙂

  3. daca sunteti atat de impresionati de jocul, loialitatea, corectitudinea fata de voi si de club al lui Robi atunci sa fiti corecti si voi si scrieti numele asa cum trebuie Ilyés dar nicicum romanizarea numelui Ilyeş….
    Hai Steagu!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.