Nişte domni

Cum să nu iubeşti televiziunile şi implicarea lor în fotbal? Cum să nu iubeşti sistemul de televizare al meciurilor după lucruri numite prima opţiunea? Mărturisesc că sunt obtuz în ceea ce priveşte această chestiune şi nu pricep cum un meci din nouă se poate constitui ca „prima opţiune” atunci când şi celelalte tot de trei puncte sunt. Nu înţeleg nici cum o etapă ţine aproape o săptămână. Aşadar, cum să nu iubeşti toată această stare de fapt?

Steagu’ a fost programat să joace în prima etapă luni seară. O fi Mureşul judeţ învecinat cu Braşovul, dar Târgu Mureş nu e chiar în Codlea. Dar ce mai contează că există suporteri braşoveni care vor să vadă prima etapă direct de pe stadion şi nu din fotoliu? Ha, a naibii ironie a sorţii, mai ales pentru cei care nu credeţi în ea. Primesc un link cu următoarea fotografie: http://img261.imageshack.us/img261/8840/teramo0607dvy6.jpg . Dacă aţi fost leneşi şi nu aţi dat click pe link, vă spun eu: era un mesaj dintr-o peluză italiană care zicea că „sentimentele, emoţiile şi pasiunea nu pot fi transmise de televiziuni”. Cugetarea asta l-ar face invidios şi pe Aristotel.

Mulţumiri băieţilor la costum pentru programarea meciului luni seară. De-ar fi posibil, am dori ca toate meciurile din deplasare ale Braşovului să se joace luni sau joi seară. Că şi aşa eram mulţi în dilemă dacă după ce ieşim de la serviciu să mergem la popice sau 2-300 de kilometrii să vedem un meci. Da, păi noi.. cum să zic aşa, ca să nu par prea politicos că după aia vă luaţi nasu’ la purtare? Noi ne pişăm pe prima voastră opţiune. Ne pişăm pe indicii voştrii. Dar ne mai pişăm şi pe „suporterii” care văd meciu’ din fotoliu în timp ce lumina nocturnei se reflectă în geamu’ lor. Noi o să mergem la meci!

6 gânduri despre “Nişte domni

  1. Atentie, s-a suparat Razvan! 🙂
    Nu cred ca trebuia generalizata treaba cu suporterii din fotoliu. Cunosc oameni pentru care acei 20-30 de lei biletul la un meci, reprezinta painea pentru o luna de zile …si nu inceteaza sa fie suporteri. Cunosc oameni pentru care locul de munca primeaza. Vampirii de la putere sug si ultimul leut din buzunar, iar o escapada de la singura sursa de venit nu poate fi posibila, de frica repercusiunilor …si totusi raman suporteri.
    Mai degraba acel apel poate fi facut catre cei care au posibilitatea, dar sunt „miserupisti”.

    • În nici un caz nu mă refeream la tătăl cu doi copii, care nu-și permite minim 150 de lei pe pentru fiecare meci de acasă. Ci doar la aceia care sunt, așa cum ai zis și tu, miserupiști şi leneşi.

      Am trecut prin situația de a nu avea efectiv bani să-mi plătesc măcar biletul de intrare și o senzație oribilă. Numai dispreț pentru bulangii care sparg lejer 200 de lei pregătind bufetul pentru meci dar care „le au cu fotbalul”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.