Braşov Junior’s Cup

Între 9 şi 14 august 2010 Braşovul va fi capitala fotbalului la nivel de copii şi juniori. Cea de-a doua ediţie a Braşov Junior’s Cup va regăsi la start academii şi cluburi de fotbal nu doar din România ci şi din Europa. Anglia, Spania sau Bulgaria fiind doar trei din cele şapte ţări străine ce vor avea reprezentate în una din cele opt categorii de vârstă ale turneului.

În condiţiile în care în fotbalul de la noi îşi fac loc tot mai mulţi străini aduşi pentru atingerea succesului imediat (oricum s-ar traduce acesta) iar patronii acordă prea puţin credit jucătorilor crescuţi de propriul centru, un astfel de turneu vine ca o posibiliă conştientizare a celor cu bani că fotbalul românesc începe cu grupa de copii, nu cu coastele Portugaliei sau Africii.

Sunt convins că va fi un turneu reuşit. Cei mici au şansa să se înveţe din timp cu atmosfera unei competiţii şi să dobândească mentalitatea de învingători. Sau mai bine zis, să-şi dea seama că cei de la West Bromwich Albion sau Espanyol sunt copii ca ei. N-au patru picioare şi zece plămâni. Şi să ţină minte acest lucru şi atunci când vor creşte mari şi se vor duela cu echipe mai „puternice”.

www.brasovcup.ro

4 gânduri despre “Braşov Junior’s Cup

  1. Cred ca va fi o competitie foarte frumoasa. Vor participa si scolile „Gica Popescu” sau „Gheorghe Hagi” ?

    De aici se va naste noi jucatori.

    • Deși pe pagina turneului la parteneri apare și Digi Sport, mă îndoiesc că vor fi televizări în direct. Dar nu se știe niciodată. Oricum, știri cu rezumate de la meciurile mai interesante cred că vor da.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.