O stare de bine

Aseară am visat că eram într-un cazinou din Las Vegas. Și pentru că era vis și nu coșmar, nu m-am văzut undeva într-un subsol luându-mi omorul. M-am văzut câștigând niște bani. O sută unșpe mii de euro parcă. Tare, nu? Euro într-un cazinou din SUA. Dar cum e visul meu, se putea la fel de bine ca leul să fie o forță monetară internațională. În fine, asta-i temă de gândire pentru economiști. Ideea e alta. Senzaţia pe care o aveam imediat după ce m-am trezit era una foarte faină. Pentru câteva clipe chiar credeam că sunt mai bogat cu o sută unşpe mii de euro. Dar apoi mi-am dat seama că dacă ar fi cu adevărat real, nu aş auzi bormaşina vecinului de parter. Şi pentru ca efectele dimineţii să fie complete, mi-am amintit brusc golul lui Ionescu din meciul cu „U” Cluj şi frenezia lui Chipciu. De astea eram sigur. Puteam să mă bucur de ele fără ezitare pentru că ştiam că totul e real. Destul de fină linia asta care separă visele de realitate, nu credeţi?


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

3 gânduri despre “O stare de bine

  1. Într-adevăr golul stângaciului Cristi Ionescu. La scurt timp după golul cu dreptul a trimis o lovitură liberă cu „piciorul de bază” în colţul arenei. Chipciu de pe dreapta s-a mişcat foarte bine, dar asta şi pe fondul unor spaţii mari create de U. Te invit să citeşti dacă vrei comentariul meu vis-a-vis de meciul de ieri. Numai bine!

    • Ionescu de obicei trage bine de la distanţă (nu mă refer aici la faza golului), iar „transformarea” lui din lovitură liberă ne-a amuzat şi pe noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.