Noţiuni de ordin logistic

Salutare, „stegari” !

Sper că v-a priit masa de Crăciun şi că v-aţi simţit bine în acest week-end. Articolul ăsta nu are vreo legătură cu Steagu’, fotbalul, sportul sau istoria ci îl scriu pentru a vă pune în temă sau familiariza cu anumite aspecte de funcţionare a blogului de faţă. E vorba doar despre două chestii, aşa că nu va dura mult.

1. Abonarea la articole. Unii din voi ştiu că v-aţi abonat deja, cei care nu aţi făcut-o şi vreţi să fiţi notificaţi pe e-mail de fiecare dată când public un articol nou, aveţi două opţiuni şi amble se află în partea din dreapta a blogului: fie puteţi da click pe pătratul acela portocaliu cu un punct şi două linii în interior sau la secţiunea „Abonare” vă puteţi scrie e-mailul şi da click pe „Mă abonez” şi aţi rezolvat treaba. Dacă aveţi cont pe platforma Wodpress.com puteţi da direct click pe „Mă abonez”.

2. Dă articolul mai departe/Share. Probabil aţi observat că la finalul fiecărui articol aveţi o chestie numită „Pasează” şi nişte butonaşe cu E-mail, Twitter, Facebook şi Google +. Aceste butoane le puteţi folosi pentru a da mai departe un articol ce l-aţi citit şi v-a plăcut, să fiţi un fel de soli ai blogului. Bănuiesc că majoritatea aveţi Facebook, eu mi-am anulat contul din motive personale, aşa că voi aprecia orice articol dat mai departe pentru a putea fi citit şi de alţi „stegari” care poate încă nu au descoperit La Stegaru’. Nu trebuie decât să daţi click pe butonul de Facebook atunci când citiţi ceva interesant şi credeţi că merită împărtăşit. Zic de Facebook, pentru că e cea mai utilizată metodă de a da share unei informaţii, dar dacă voi consideraţi că şi celelalte butoane v-ar fi de folos, nu ezitaţi să le folosiţi.

No, cam astea ar fi. Dacă aveţi voi alte propuneri, sugestii, opinii cu privire la îmbunătăţirea blogului, simţiţ-vă liberi să le exprimaţi.

Sărbători Fericite, dragi „stegari” !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.