Despre Dorin Lazăr Maior şi un apel către ultraşii braşoveni

Mă uitam azi dimineaţă prin presa locală să văd imagini cu acţiunea de protest de la Braşov. Şoc şi nu prea când am văzut că în linia întâi a demonstranţilor se află interlopul Dorin Lazăr Maior, coordonând manifestanţii din centrul urbei cu alurea unui “comandant suprem”.

Cum am obrazul gros şi mintea plină de opinii personale şi idei, nu mi-e deloc teamă că, aidoma lui Robert, o să fiu bombardat cu comentarii negative sau că pe stradă o să fiu abordat de dubioşi care să-mi spună s-o las mai moale că dacă nu să am grijă. Port 45 la picior aşa că fiţi siguri că las urme adânci.

Aşadar, după cum spuneam, Dorin Lazăr Maior, un interlop şi pseudo-revoluţionar al lui ’89, postează acum în liderul care conduce mulţimea spre dreptate, onoare şi demnitate. Dacă ultraşii mei vor cu adevărat să protesteze faţă de ceva, ar fi bine să-l trimită la plimbare pe Maior cu prima ocazie în care acesta mai pune mâna pe portavoce pentru a vorbi despre noţiuni pe care nu le cunoaşte. Băieţi, acest om nu poate fi un lider! Un lider are o ţinută morală impecabilă, ceea ce nu e cazul lui Maior. Ştiu că şi voi aţi fost duminică seară în centru pentru a lua parte la proteste şi mai ştiu că în caz de o degenerare a situaţiei, capetele voastre vor fi primele care vor lovi asfaltul iar bastoanele Jandarmeriei coastele voastre le vor atinge prima şi prima dată, în timp ce Maior va sta ascuns după portavocea lui şi a intereselor meschine care-i ghidează acţiunile. Nu e în nici un caz un lider pentru care să merite să te rişti, pentru că nu e nimic nobil la el.

Dacă acţiunile de protest vor continua şi chiar vreţi să luaţi parte la o schimbare, detaşaţi-vă de Dorin Lazăr Maior şi “bă’eţii” lui. Nu insting la violenţă, pur şi simplu detaşaţi-vă de el, nu-l recunoaşteţi ca lider al mişcării de protest de la Braşov şi mergei voi unde credeţi de cuviinţă şi protestaţi faţă de orice: guvern, preşedenţie, exploatarea minieră din Roşia Montană (chiar am văzut la Bucureşti un banner de acest fel), orice este relevant pentru voi şi în care credeţi cu adevărat.

Jos. O poză cu Maior ca să ştiţi cum arată.

sursa: brasovnews.blogspot.com

10 gânduri despre “Despre Dorin Lazăr Maior şi un apel către ultraşii braşoveni

 1. Razvane, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Cred cu tarie ca nu sunt singurul care se afla de partea ta, in orice situatie. Si ca sa te linistesc, tot 45 port si eu 🙂

 2. mai inteligentilor, dar voi cine sunteti????????????niste pdl-isti care veniti sa instigati, iar de doftoreanu , mai bine si-ar vedea de infractiunile lui, ca Maior e mai cu mukta demnitate si caracter decat eldeci, lasa-ne !

  • PDL-iști? Doamnă/domnişoară, vă asigur că atât eu cât şi ceilalţi autori ai acestui blog suntem lipstiţi de orice coloratură politică. S-ar putea totuşi să fiu verde, adică ecologist, ţinând cont că la ultimele prezidenţiale i-am dat votul lui R. Cernea.

   Chiar vi se pare atât de ciudat ca în România anului 2012 să mai existe oameni care pot judeca imparţial?

 3. Bravo Razvane, infractori ramin infractori , si faci foarte bine ce faci, pentru ca nici odata copii puri si curati nu trebuie sa cada in plasa unor asemenea oameni, si crede-ma ca stiu ce vorbesc. oricum pentru oameni ca el se apropie scadenta pentru ca si in aceasta tara trebuie sa primeze legea.

 4. Despre Dorin Lazar Maior nu ma pronunt, deoarece nu il cunosc personal, ci doar am citit despre el in presa. Am participat la Revolutia din Decembrie de la Brasov, incepand cu 21 decembrie, ora 15, zona magazinului Universal, alaturandu-ma grupului venit de la ICA Ghimbav.Toata noaptea aceea si zilele care au urmat am fost in strada si nu in birourile de la Prefectura sau Primarie, facand si desfacand comitete FSN. Nu mi-am revendicat nici-un merit sau titlu, din respect pentru cei care au murit sau au fost raniti atunci. Si ca mine au fost zeci sau poate sute de brasoveni onesti. Asa ca, dati-mi voie sa am mari dubii asupra calitatii de „revolutionar” sau „luptator in revolutie” a multora dintre cei care, de ani buni, primesc indemnizatii consistente de la buget.

 5. nu, dar nu va inteleg de ce va dati cu parea fara a cunoaste omul, si va luati doar ce screi presa..presa scrie si vrute si nevrute!intai ar trebui sa nu te pronunti fara a sti . te crezi mai bun?e o tara libera , spor si succes! savezi cum e sa te denigreze unii si altii, nemultumiti vor fi intotdeauna si nu-i poti multumi niciodata pe toti. Ceea ce ai scris tu este imoral! cand ati fost primiti bine sustinuti de cei din Piata, desi unora inclusiv politiei se asteptau sa faceti violente!dar nu te inteleg, sincer!

 6. Haideti baieti sa iesim noi tinerii in strada mai multi,nu trebe sa ii lasam pe astia sa isi faca politica cu partidele si interesele lor.Noi luptam pentru libertate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.