Despre Dobrică, pe scurt

  Cei mai mulţi dintre cititorii acestui blog îl cunosc personal pe Răzvan Ionuţ Dobrică. Ceilalţi doar îi citesc articolele şi i le apreciază. Din 2009, de când a iniţiat proiectul „La Stegaru”, Răzvan ne-a pus pe tavă informaţii şi documente care au reconstituit, aproape în totalitate, istoria clubului Steagul Roşu. Pas cu pas, acest blog a devenit cea mai consistentă arhivă stegară aflată la dispoziţia publicului. Cu fiecare poveste sau fotografie publicată, ne-a făcut pe noi, suporterii, să fim şi mai mândri de apartenenţa la culorile galben şi negru. Toate acestea pe fondul unei munci de sisif, a unei pasiuni şi încăpăţânări alimentate permanent de dragostea pentru Steagu. Şi evident mult, foarte mult talent. Talent încununat cu premiul „Blogul Sportiv al Anului 2011” oferit de gsp.ro.

captură gsp.ro

La Stegaru pe locul 1, captură gsp.ro

  Nu fac parte din cercul de prieteni apropiaţi al lui Răzvan. Ne-am cunoscut relativ recent, iar diferenţa de vârstă între noi e de vreo douăzeci de ani.Tocmai de aceea, acest articol nu are rolul de a-l „peria” sau lăuda. Nici nu mai este nevoie. Realizările lui îl recomandă suficient. Inclusiv numeroasele clipuri de valoare, postate pe youtube, sub id-ul „razastegaru”.

 Cum Dobrică, cu modestie şi foarte mult bun-simţ, a preferat să rămână mereu în umbră, fotografiindu-i şi filmându-i pe ceilalţi, am considerat că e timpul să-l vedem şi pe el la faţă, cu noul său look de primăvară. 

La Arhivele Bibliotecii Judeţene, studiind colecţia "Sportul Popular" din ...1961

La Arhivele Bibliotecii Judeţene, studiind colecţia Sportul Popular din 1961

   Sper ca Răzvan să nu se simtă stânjenit de postarea acestui articol, chiar pe blogul său, dar am considerat că într-o societate în care ne-au invadat nonvalorile, apariţia unor oameni tineri, de calitate trebuie trebuie salutată şi susţinută. Şi acum gata cu laudele, la treabă. Stegarii, şi nu numai ei, aşteaptă de la el noi materiale.

Dobrică îşi salută cititorii şi ... admiratoarele !

Dobrică îşi salută cititorii şi ... admiratoarele !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.