Joi strângem rândurile!

Joi, 17.05.2012

ora 17:30

Locație: berăria de pe str. Avram Iancu, de lângă stația 22,(pe partea cu autogara)

Liga Suporterilor Stegari organizează o întâlnire cu toți suporterii care simt nevoia de o schimbare la echipa noastră de suflet.

Vom vorbi despre viitorul echipei, pentru că noi, suporterii, ducem mai departe istoria stegară!

Este timpul să luăm atitudine, să ne implicăm mai mult și să nu stăm impasibili la tot ceea ce vedem și știm cu toții că se întâmplă la echipă.

Te așteptăm!

3 gânduri despre “Joi strângem rândurile!

 1. E intilnire a celor care sunt impotriva lui nicolaie sau doriti sa venim si noi cei care nu scandam impotriva lui si pe care l-a ultimul meci ne injurati cind va rugam sa incurajati echipa fiind in T2 .daca ne confirmati ca subiectul nu este Nicolaie ci echipa cu adevarat si aveti disponibilitate de a discuta si cu niste „samintari” batrini atunci acceptam cu placere invitatia.

  • Nae, explică-mi şi mie cine a înjurat pe cine şi când? Pt că eu se pare că n-am fost pe stadion în acel moment.

   Din moment ce Nicolaie e patronul clubului şi omul fără de care nu mişcă nimic, evident că discuţia va avea legătură şi cu el.

   Orice „stegar” care-şi doreşte ca acest club să redevină ce a fost cândva şi să reprezinte cu adevărat oraşul e binevenit la întâlnire

  • raspunsul simplu ar fi ca poate (ba chiar e incurajat) oricine sa vina la intalnire si sa-si spuna parerea!

   dar raspunsul cel mai corect ar fi… cum adica intalnirea impotriva lui nicolaie?? vrei sa zici, intalnire impotriva blaturilor, si impotriva alungarii publicului de la stadion, si impotriva vanzarii an de an a jucatorilor valorosi catre cluburile bucurestene, si impotriva indepartarii fostilor glorii, a autoritatilor locale si a eventualilor sponsori de la echipa, si impotriva dezinteresului/subfinantarii echipelor de juniori, si impotriva conditiilor improprii atat pentru fani cat si pentru jucatori in vederea obtinerii performantei, si…. ???? atunci, cam asa sta treaba..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.