La două capete

Pe strada dintre Modarom şi Prefectură, lungul şir de taxiuri îşi aşteaptă clienţii. Grăbit fiind, trebuie să fac o alegere rapidă. Din mers, scanez câteva din coloană, iar unul dintre ele îmi atrage atenţia. Precum în experimentul lui Pavlov, am reacţionat şi eu reflex la vederea unei eşarfe galben-negre postate pe luneta unui Logan. Deschid portiera,  „Bună ziua, v-am ales pe dumneavoastră că am văzut că ţineţi cu Steagu !”  După ce i-am comunicat destinaţia şi am pornit la drum, brusc entuziasmul meu s-a mai domolit. Pe bord, alături de un fanion cu FC Braşov, se balansa inestetic un breloc cu Steaua. „Hai dom’ le că m-aţi păcălit, aţi jucat la două capete !” îi reproşez eu cu un ton dezamăgit. Iar şoferul, un domn de vârstă medie, parcă simţindu-se oarecum vinovat îmi răspunde „Ştiţi, eu un ţin un pic şi cu Steaua „.  Apoi a fost amabil şi mi-a permis să fac o fotografie.

Spre Gemenii cu două echipe care nu pot fi gemene

Spre Gemenii cu două echipe care nu pot fi gemene

  Din fericire şoferul autocarului care i-a transportat pe suporteri la întâlnirea cu Marian Olaianos era sută la sută stegar.

Suporterii stegari traversând regulamentar, spre autocarul clubului

   Şi dacă tot vorbim de opţiuni, alegeri sau aprecieri, am remarcat un lucru îmbucurător. În comunitatea adolescenţilor braşoveni, activi pe reţeaua Facebook, a devenit cool  sa-ţi postezi FC Braşov la echipe favorite. Chiar dacă la început nu este decât o aliniere la un curent sau un trend, cu timpul se poate transforma într-o dragoste pe viaţă.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

Un gând despre “La două capete

  1. Asa este si eu mereu ma uit la cei care au ceva cu Steagu pin masini … Si tip … Uite ala are esarfa cu steagu … Ma simt Mandru si il respect …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.