Introspecţie

Vă salut!Pe această cale doresc să-i mulţumesc lui Răzvan Dobrică deoarece mi-a dat oportunitatea să postez pe acest minunat blog. Numele meu e Radu şi mulţi dintre dumneavoastră mă cunosc ca fiind un simpatizant al echipei noastre locale de fotbal cunoscută de mulţi drept FC Braşov, FCM Braşov, Steagul Roşu  sau pur şi simplu Steagu’.  Am hotărât să nu zăbovesc mult asupra prezentării deoarece nu este cazul şi ceea ce este cu adevărat interesant , urmează să fie scris despre acest numitor comun  , Steagu.

Am fost de mic crescut în aşa-zisul spirit stegar. Ce-i drept , am ratat cu desăvârşire anii de glorie ai Steagului. Ba din pricina faptului că nu eram nici in scrisori măcar sau mai recent, aveam o vârstă fragedă. Totuşi asta nu m-a oprit să văd la televizor ratarea uriaşă in meciul cu Internazionale Milano la scorul de 0-0 sau meciul controversat cu FCM Bacău,etc.

În primul rând, vreau să punctez scurt nişte lucruri ce nu mi se par în regulă:

  • gargara jenantă a unor penibili care se agaţă de ideea falsă că propaganda ţine loc de realitate.
  • Faptul că suporterii stegari nu sunt uniţi, probabil uitând că impart acelaşi ideal.
  • Şi ce este cel mai important dragii mei, trebuie să facem front comun întotdeauna pentru Steagu.

Este pauză competiţională,  vechii jucători fac cunoştinţă cu cei noi, suporterii au parte de aceleaşi promisiuni an de an , iar eu personal când circul pe lângă anumite zone, pe care le frecventam înainte de meci ,  îmi trec prin cap diferite scenarii despre pregătirea suporterului  înaintea unui meci. Fac nişte observaţii asupra fenomenelor propriei conştiinţe şi observ cum acele amintiri mă fac să cred că mâine totul va fi bine. Stâlpii de iluminat de culoare galbenă , staţia de autobuz plină cu stegari înainte de meci, momentul în care trec pe lângă stadion din maşină şi  incetinesc pentru a observa cât de cât calitatea gazonului sunt deja automatisme pentru mine , care-mi aduc aminte cu plăcere de Steagu.

Ce vă reaminteşte cu plăcere de Steagu în aceste momente de pauză competiţională?

6 gânduri despre “Introspecţie

  1. Fii dragut si explica in detaliu „gargara jenantă a unor penibili care se agaţă de ideea falsă că propaganda ţine loc de realitate”. Multumesc!

    • Sigur, iti explic cu cea mai mare placere. Este vorba despre unele persoane dubioase care pe un anumit site al stegarilor posteaza diferite idei preconcepute de-ale lor doar de dragul de-a starni cearta si consider ca este de ajuns atata defulare din partea mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.