Steagu’ mare vs. Steagu’ mic

No, se pare că am înţeles greşit cine cu cine s-a duelat ieri seară de la 6 pe ICIM. N-or fo’ juniorii ’95 contra celor republicani, ci Republicanii contra echipei mari a Steagului.

A fost un joc-şcoală, de fapt, băieţii de la prima echipa testând diverse scheme pe mai tinerii lor colegi, în vreme ce antrenorul Ionuţ Badea urmărea atent de la Tribuna a II-a desenele din iarbă ale elevilor săi. No, au curs golurile în poarta celor mici, apărată în prima repriza de Mutu şi în a doua de nou-venitul Dărăbanţ, de la Tărlungeni, dar nici juniorii nu s-au lăsat mai prejos. Dacă de poarta lui Taborda s-au apropiat mai greu, i-au luat niţel la tăvăleală pe fraţii mai mari, dovedind că de tupeu nu duc lipsă.

De la un moment dat am pierdut şirul golurilor, întrucât am fost prins împreună cu câţiva într-o discuţie cu Marian Olaianos despre un proiect hai să-l numesc cel puţin spectaculos. Detalii despre acest proiect şi ce presupune el într-un articol ce o să apară pe parcursul zilei de azi.

Până atunci, iată câteva fotografii de la meciul de ieri. Restul super galeriei foto o găsiţi pe FCSteagu.ro. Şi ştiţi că-i super pentru că La Stegaru’ nu ne jucăm cu superlativele.

Pregătiţi de confruntarea cu „ăia mari”.

Cristi Ionescu făcând un efort considerabil pentru a-l deposeda pe junele „stegar”.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.