În ziua în care…

… împlineam 3… zile, FCM Braşov bătea acasă FC Argeş cu 1-0 (etapa a 11-a), 5 noiembrie 1989. Probabil că eram încă în pătuţul de la Maternitate ori în cel din garsonieră. Trebuie să o întreb pe maică-mea, dar nu cred că mai ţine minte.

… împlineam 7 ani, FC Braşov pierdea în deplasare la Gloria Bistriţa cu 0-2 (etapa a 12-a), 2 noiembrie 1996. N-am nici o amintire legată de meciul ăsta. Abia începusem clasa I şi încă îmi deplângeam colecţia de abţibilduri cu fotbalişti de la Euro ’96 pe care o pierdusem. Aveam tot lotul României, singura echipă românească de a cărei existenţă eram conştient atunci.

… împlineam 13 ani, FC Braşov bătea acasă Ceahlăul cu 1-0 (etapa a 10-a), 2 noiembrie 2002. N-am fost la meci pentru că mi-am ţinut ziua la mine cu colegii de la şcoală. Seara am aflat de la ştirile din sport că am câştigat şi mi-a părut rău că n-am fost şi eu la meci.

… împlineam 20 de ani, FC Braşov bătea acasă Pandurii cu 2-0 (etapa a 12-a), 2 noiembrie 2009. Am fost la meci.

 

Un gând despre “În ziua în care…

  1. Eu m-am născut într-o zi de luni, dimineaţa pe la opt. Evident că la ora aia nu se juca nici un meci. Era data de 15 noiembrie.. În schimb, după 22 de ani, stegarii disputau, pe străzile Braşovului, un meci istoric împotriva sistemului. Victoria va veni în prelungiri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.