Recunoaște personajele

No, două portrete. Da’-s caricaturizate. Ca să nu fie aşa de uşor. Băiat fain fiind, vă voi da şi câteva indicii. Prima caricatură este a unui „stegar” al anilor ’60-’70, iar a doua a unui „stegar” ’70-’80. Câştigătorul va primi felicitări sincere şi admiraţie nemărginită. Şi asta nu e tot! Va mai primi şi o halbă galben-neagră din ceramică, ca să aibă din ce să-şi bea victoriile şi în ce să-şi înece amarul.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai citit, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

12 gânduri despre “Recunoaște personajele

  1. Unii dintre voi ați reușit să ghiciţi fie numele primului „stegar”, fie numele celui de-al doilea. Băgam şi-un roman „Eroi locali” (cu semnătura de la subsemnatul) la bătaie pentru câştigător, pe lângă cana de ceramică galben-neagră. Chiar şi cei care aţi răspuns deja, mai puteţi încerca şi alte variante.

    • Răspuns corect! Îți oferim felicitările și admiriația, mai tre’ să-ţi oferim halba şi cartea. Trimite, rogu-te fain, un mail pe lastegaru [at] yahoo.com cu detaliile tale (nume, prenume) şi stabilim un rendez-vous pentru săptămâna viitoare ca să-ţi înmânez premiul.

      • Felicitarile si mandria ca am stiut raspunsul (sau l-am nimerit in fine 🙂 ) sunt mai mult decat de ajuns. Nu de alta dar am deja cartea cu semnatura de la tine Razvane! Asa ca accept ca premiul sa se reporteze sau sa-l dai cuiva, caruia consideri tu ca i-ai face o mare bucurie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.