Reduceri la romanul „Eroi locali”

Cei care treceţi prin centru şi doriţi romanul ultra’ „Eroi locali”, puteţi opri la Librăria „Şt. O. Iosif” de pe Mureşenilor şi să-l achiziţionaţi cu 20 de lei. Dacă sunteţi mai comozi din fire sau vă aflaţi departe de Braşov, puteţi comanda cartea online de pe Depozitul de Cărţi, unde costă 16,40 lei, sau de pe Libărie.net, aici fiind un preţ şi mai mic – 13 lei.

„În „Eroi locali” este exploatată pentru prima dată după 1989, cu simpatie şi subtilitate, dar şi cu discretă (auto)ironie, lumea suporterilor de fotbal, a ultraşilor puri şi duri, dar şi cu inimi sensibile. Majoritatea, în fond nişte idealişti, niste „luzări” rătăciţi în jungla de meciuri trucate, arbitri cumpăraţi, spălare de bani etc. „Eroi locali” este romanul unui vis de suporter entuziast şi cinstit. Un roman fermecător, plin de antren şi de umor, care, sunt convins, va avea atât un succes de critică, cât şi unul de public. Un debut care anunţă un autor de cursă lungă.”

Alexandru Muşina

Dacă vă vreţi să vă faceţi înainte o idee pe baza recenziilor scrise de unele persoane care au citit deja cartea, voila! Nu mă îmbogăţesc cu romanul ăsta (dacă ăsta ar fi fost scopul său, nici nu mă mai apucăm să-l scriu), vreau doar să fie citit de cât mai mulţi suporteri şi non-suporteri şi cei care-l citesc să simtă ceva la final. Orice. E atât de simplu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.