Onor pentru junior

La meciul cu CFR Cluj din etapa trecută căpitanul echipei, Cristi Ionescu, a jucat meciul cu numărul 100 pentru FC Braşov în Liga 1. La începutul jocului acesta a avut parte de o festivitate de premiere, fiind ovaţionat minute în şir de publicul braşovean. Patronul clubului, Ioane Neculaie (sau Nicolae sau ie sau cum o fi) a coborât din lojă în iarbă pentru a-i strânge mâna celui care din anul 2007 şi până acum a îmbrăcat tricoul Braşovului  în 141 de meciuri în toate competiţiile. Pe lângă buchetul cu 100 de trandafiri galbeni, placheta omagială şi strângerea de mână a Patronului, Cristian Ionescu a fost informat că începând de săptămâna aceasta va primi în grijă una din grupele de juniori ale clubului. „Experienţa sa va fi esenţială în formarea spiritului „stegar” încă de la acest nivel”, a comentat Patronul pe marginea acestei numiri.

Lucian Munteanu şi Nuno Viveiros au fost numiţi secunzi, urmând a-l ajuta pe Cristi Ionescu în pregătirea viitoarei generaţii care va duce FC-ul braşovean pe culmile succesului.

P.S. cine sparge greva e un bulangiu!

Un gând despre “Onor pentru junior

 1. Chiar daca nu sunt originari din zona Brasovului (mai ales Nuno :)) jucatorii amintiti au demonstrat atasamentul fata de culorile galben-negre. Felicitari pentru devotament baieti.
  Daca veni vorba de Nuno Viveiros, intr-un clasament al strainilor care au evoluat la Steagu de-a lungul anilor ,potughezul ocupa un onorant loc 2. Iata primii in acest top:
  1. Dossey Ibrahim 90 prezente (76 in A, 14 in B)
  2. Nuno Viveiros 76 prezente (76 in A) – 3 goluri
  3. Canaj Agim 67 prezente (67 in A) – 7 goluri
  Acestea sunt doar partidele din campionat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.