Clair de lune

DSC02421

Pentru că uneori avem nevoie să ne reamintim cine suntem. Cum îi spuneam şi tovarăşului Iliescu în lungul drum pe Lungă dinspre centrul universului spre centrul oraşului: „A fost un meci bun, pentru că am câştigat. A fost un meci perfect, pentru că am cântat şi a fost mult fum şi mult bum şi mult cântat din nou şi multă dragoste”. Eu simt dragostea atunci când aud vocea mea unindu-se cu a celorlalţi şi nu mă doare capul fiindcă aş încerca să cânt mai tare decât e uman posibil ca să fiu auzit. Totul devine un ecou clar, atunci când mii de voci devin una şi se aude „până-n morţii mă-sii”.

6 gânduri despre “Clair de lune

  1. De mult n-am vazut o galerie stegara atat de numeroasa si activa……si locul ei ar trebui sa fie la tribuna a II-a, atat pentru sonoritate cat si pentru a fi mai tot timpul indreptata catre camerele de filmat.
    Excelenta coregrafia cu cele doua bannere, iar pe Buga nu ma pot supara, chiar daca mai rata inca o duzina de ocazii, la reactia care a manifestat-o la golul inscris. Caracter de mare jucator…pacat ca are 36 de ani.
    Sunt convins ca rezultatul, cat si evolutia echipei si a galeriei vor mai atrage cateva sute, daca nu chiar mii de fani in plus la urmatorul meci de acasa.
    Hai Steagu’.

  2. S-a auzit si intr-un mic orasel din nordul Italiei, si sunt sigur ca s-a mai auzit si prin alte colturi de lume din boxele unui pc sau alte aparate similiare! Hai Steagu’!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.