94 de ani mai târziu [Echipă de liceu, 2007]

S/W Ver: 85.97.C6P

Cls. a XI-a F, echipa campioană a Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu”, 2007.

… studiourile fotografice unde mergeai fercheş erau de mult amintire. Întregul studio încape acum într-un telefon, eleganţa s-a dus şi ea naibii  iar eu n-aveam barbă. Exista Cupa Liceelor Coca-Cola, dar nouă ne plăcea mai mult berea rece băută la pet După Ziduri sau Sub Tâmpa, la capătul lungilor sesiuni de antrenament. Şi, a’ nabii de nu s-a meritat totul! Locul 1 la campionatul liceului în 2007, uhuuu!

Victoria am sărbătorit-o După Ziduri (of course) şi ghiciţi ce-aveam noi în rucsacul ăla? Înainte însă de-a învârti dopul, ne-am făcut şi noi o fotografie amintire cu diploma de campioni. Se juca 5 pe 5, iar bluza şi tricoul au supravieţuit mai mult decât faima câştigată în acea zi. Cred că şi adidaşii îi mai am.

Un gând despre “94 de ani mai târziu [Echipă de liceu, 2007]

  1. Razvan, discutand despre echipe ale liceelor, imi amintesc ca atunci cand eram eu elev la Mesota (1972-1976), dl. profesor Marin Iancu a alcatuit o echipa cu colegi de-ai nostri, care a participat, sub umbrela „ITB” (intreprinderea e autobuze si trolee, era atunci pe 13 Decembrie, nu departe de scoala noastra) la o serie a campionatelor judetene. Nu era de nasul meu, si nici nu aveam prieteni in echipa respectiva, asa ca nu stiu ce parcurs a avut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.