O echipă pe săptămână: 2008

Venim spre istoria contemporană cu echipa din această săptămână – cea care readucea Steagul în Liga 1 după trei sezoane în eșalonul secund.

Mai jost suntem pe 26 aprilie 2008, ziua meciului cu FCM Câmpina (1-1), când „stegarii” au obținut promovarea matematică iar antrenorul Răzvan Lucescu promitea în fața tribunei că rămâne la Brașov și pentru sezonul următor.

Rândul de sus, de la stânga: Cristi Oros, Octavian Abrudan, Marius Măldărășanu, Bogdan Nicolae, Eugen Nae și Robert Ilyés. Rândul de jos: Fabinho, Cristi Ionescu, Mihai Roman, Sabrin Sburlea, Attila Hadnagy

Coco a făcut fotografia asta – una din puținele poze de grup din acei ani – în perioada din primăvara anului 2008 când „stegarii” au jucat pe fostul stadion Tractorul, datorită renovărilor care se făceau la Silviu Ploeșteanu (Tineretului). Acum cred că în același loc e parcarea unui hypermarket. Nu e vina hypermarketului, ci a bulangiilor din oraș mascați în oameni de afaceri și politicieni care cică au interesul urbei la inimă că s-a permis asta.

Echipa „stegarilor” fusese încă din prima etapă a sezonului 2007/08 asamblată pentru a face față Ligii 1, dovadă fiind faptul că aproape toți jucătorii de mai sus au fost oameni de bază și după promovare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.