O echipă pe săptămână: 2012

Cel mai important moment al sezonului 2012/13 a fost, fără îndoială, înregistrarea și lansarea imnului echipei – În orașul de sub Tâmpa – la 38 de ani de când Bebe Bara și Viorel Morari introduceau cântecul în repertoriul galeriei brașovene.

6 august 2012, stadionul Silviu Ploeșteanu – de la stânga la dreapta: Iulian Tameș, Bogdan Străuț, Florin Lazăr, Bruno Madeira, Manuel Taborda, Cristi Munteanu, Vasile Olariu, Alexandru David, Iulian Popa, Mugurel Buga și Paul Batin

Fotografia asta a fost făcută chiar cu ocazia lansării oficiale a imnului, la meciul cu Dinamo București din etapa a 3-a. Mircea Baniciu, solistul trupei Phoenix, după a cărei piesă Andrii Popa este inspirat și imnul Steagului, a fost prezent la acest meci, alături de el fiind Bara junior și Viorel Morari.

Costurile logistice ale achiziției drepturilor și înregistrării imnului au fost acoperite de suporterii „stegari” prin Liga Suporterilor Stegari (cheta cea mai mare s-a făcut chiar la meciul anterior, de pe 27 iulie 2012, cu CS Turnu Severin), de câteva firme locale (BeltArt și Avantgarden) și de Puma România (prin sprijinul lui Marian Olaianos).

După două victorii cu 2-1 în primele două etape, „stegarii” au fost aproape de un al treilea succes consecutiv, însă Dinamo a primit un nesperat ajutor din partea unui tușier care a uitat legile offside-ului în minutul 90, anulând un extrem de valabil gol de 3-2.

S-a terminat egal, dar asta nu a înnorat în vreun fel after party-ul din Rockstadt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.