Scurt pe doi

După apocalipsa din Cupă a ieșit puțin soarele. Am bătut 3-2 pe Gaz Metan Mediaș și ne-am pus și sângele în mișcare un pic pe finalul meciului grație proptitudinii cu care unicul neuron a părăsit creierele ălora de firma de pază fapt ce le-a dat ocazia să intervină în forță pentru a… dracu’ ştie pentru ce. Să intervină în forţă.

Adăugare: nişte băieţi au vrut să afişeze un mesaj. Nu ştiu despre ce sau pentru cine. Ofuscaţii de la pază fugeau prin peluză ca la 100 de metri obstacole. După îmbrânceli, pumni, picioare şi alte inconveniente în tribună, „teatrul” şi-a mutat scena la poarta principală. S-a „dansat” din nou tango, unul din măscărici dovedind reale veleităţi în târârea „partenerului”. Altfel, ameninţări la greu şi poliţe ce rămân de plătit.

Golul lui Grigore, în direct, din peluză.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

9 gânduri despre “Scurt pe doi

  1. Băi, ce mama mă-sii s-a întâmplat? Chiar m-am enervat pe umflații ăia când am văzut. Ce scria pe banner? Dacă era ceva permis de lege, povestea nu ar trebui să rămâna așa. A fost un abuz.

  2. mesajul era urmatorul : INCOMPETENTA TA DE A ANTRENA A DISTRUS TOATA ECHIPA ! era un mesaj pentru „valorosul” nostru antrenor Moldovan.

  3. din ce am inteles de la ei, au primit ordin sa nu intram cu steaguri, bannere si mesaje pe teren. cred ca asta ni se trage de la fumigenele date la vaslui.

    • Asta ne e recunoștința pentru 400 de stegari la Vaslui, într-o joi seară, pe ploaie.

      Steagu’ suntem noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.