Toate drumurile duc sub Tâmpa

Era vremea ca finala Cupei României Timişoreana să revină la umbra brazilor de pe Tâmpa. Dar lovitura de start a finalei din 25 mai nu va avea loc până ce MINGEA nu va ajunge de la Timişoara la Braşov.

Iar mingea va fi adusă de suporteri. Pe 16 aprilie, cu patru zile înainte de meciurile din semifinale, se pleacă cu ea la picior din Timişoara, urmând ca în seara finalei (unde sperăm că Steagu’ ne va onora cu prezenţa) să ajungă pe stadionul „Silviu Ploeşteanu”.

Drumul Mingii, va fi parcurs de 1000 de suporteri şi este compus din mai multe „tronsoane”, ce vor străbate mare parte din Sudul României, Moldova şi jumătate de Transilvanie. Întregul traseu îl puteţi vedea aici: Traseu Drumul Mingii. „Stegarii” doritori să calce pe gazonul de pe „Silviu Ploeşteanu” cu mingea la picior trebuie să ştie că ultimul tronson este cel de la Sfântul Gheorghe spre Braşov. Din ce am văzut pe site, sunt 14 locuri disponibile pe acel traseu şi deja s-au înscris foarte mulţi oameni. Aşa că daţi-i bice cu ÎNSCRIEREA. Eu şi băieţii din galerie promitem că o să-ţi scandăm numele dacă o să ajungi să-i dai lui Ilyeş mingea cu care să câştige prima finală din istoria Braşovului.

 

Un gând despre “Toate drumurile duc sub Tâmpa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.