[Match-ul] O zi frumoasă

Cu o seară înainte de meciul cu CFR Cluj, norii negri ce acopereau de zile bune Braşovul s-au risipit şi albastrul cerului se arăta iarăşi oraşului de sub Tâmpa. Am perceput acest lucru ca pe un semn.

Acum, iertat să-mi fie dacă scrisul o să pară confuz, dar alcoolul acumulat de-a lungul zilei de duminică încă nu s-a evaporat din sânge. Nu, n-am sărbătorit vreun Florin sau ceva de genu’, dar juca Steagu’, iar ăsta e mereu motiv de sărbătoare. Pentru mine, ziua de meci început cu ceva vin într-unul din căminele din Memo şi s-a continuat cu nişte beri savurate în drumul spre stadion şi în crâşma de lângă stadion. Asta că să-i lămuresc ce şi cum a stat treaba pe cei care ziceau că înainte de meci am fost după linii (după liniile de cale ferată de lângă stadion, undeva printre case, e o bodegă mişto şi ieftină). Încă o precizare, „prietenului” Mincă i-aş fi strigat de „bine” şi dacă eram treaz.

Braşovencele-s femei frumoase. Iar cu mărgele galben-negre în păr n-ai cum să nu le iubeşti.

Trecând şi la meciul propriu-zis, la primul gol am văzut doar cum mingea s-a oprit în plasă şi cum jucătorii în galben se bucurau (iar galbenii din tribună erau în delir), iar la golul de 2-2 am remarcat inteligenţa de a-l lăsa pe Di Stefano să bată penalty-ul, în detrimentul lui Ilyeş, a cărui trucuri de la 11 metri erau mai mult ca sigur cunoscute de Mincă. Aşa însă, şut şi gol fără emoţii Di Stefano pentru 2-2 în minutul 80.

P.S.: camera foto/video Sony „Stegara”, o celebritate a peluzelor româneşti, şi-a revenit şi e aptă pentru Ghencea (după golul de 1-1 a suferit un blocaj însă acum este în afară oricărui pericol)

FC Braşov şi atât !

Steagurile sus !

T2-ul sub clar de lună.

După meci, După Ziduri, cu o fată frumoasă... Luna şi Braşovul.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

9 gânduri despre “[Match-ul] O zi frumoasă

 1. Da ba si pe mine m-a intrebat un baiat pe mess daca mergem la bar peste linii… am ramas blocat, nu stiu de unde a aparut zvonu asta 🙂 No macar sa merem odata sa vedem care e treaba 😀

 2. @Steguţu: Băi, o să mergem, e foarte boem locul.

  @MariusBrasov: uite c-am mai pus una cu luna, pe lângă cea de la meci, ca să-ţi fac pe plac :))

 3. @Norgeman: Tre’ să mă crezi. Da’ mai bine convinge-te singur cândva :))

  @MariusBrasov: Mulţam! Îs mişto plopii ăia, or să le vină şi lor vremea de tăiere cândva, că-s de zeci de ani acolo, da’ să ne mai bucurăm de ei între timp.

 4. Frumoasa atmosfera.
  Sa nu uitam sloganul deplasarii de la Alba:”Peste tot stam fara frica, il avem pe baietica”

 5. Cred ca era mult mai bine daca meciul asta nu avea arbitru. Nu stiu cum s-a vazut din stadion, dar la TV eu am vazut multe prostii ale tanarului Craciunescu.

  • Din galeria n-am văzut mare lucru, în afara de henţul care a precedat deschiderea scorului. După ce-am văzut rezumatul nu pot decât să mă declar de acord că poate era mai bine dacă o dădeau echipele la pace fără arbitru. Păcat, Teo Crăciunescu mi se părea unul din arbitri ok de la noi, o fi prins şi el o zi mai slabă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.