Juniorii au pierdut frumos

„Stegarii” au pierdut semifinala cu Dinamo, scor 0-1. În afară de o bară întâmplătoare şi golul propriu-zis, dinamoviştii au fost constant presaţi de micii „stegari”, însă parcă metehnele echipei mari sunt cu transmitere genetică. Ai noştri „desenează” frumos pasele până-n 16 metri, dar se poticnesc când trebuie să pună semnătura cu un gol. Altfel, e bine că au arătat tupeu şi nu s-au comportat, aşa cum presei „sportive” îi place să spună, ca o echipă mică. Ei joacă la FC Braşov, sunt „stegari”, nu-s cu nimic inferiori dinamoviştilor, steliştilor, rapidiştilor sau alte naţii. Din contră!

Viitorul sună bine. Grupa 1992/93, aceasta care a jucat azi 1994/95 şi Juniorii D (1998/99), calificaţi şi ei în semifinalele campionatului naţional, arată că Braşovul încă are copii foarte talentaţi la fotbal.

Desigur, degeaba aceştia sunt talentaţi dacă talentul lor este lăsat să se risipească sau dacă ajung să şi-l pună în valoarea altor echipe. Cum ziceam, copiii ăştia sunt „stegari”, acum e şansa ca Braşovul să formeze o nouă generaţie de autohtoni capabili să lupte, ca azi, până în ultima secundă.

În vara acesta, filiera lusitană şi sud-americană a fost la mare preţ în vedera atingerii unor obiective imediate. Peste 2-3-4-5 ani, să sperăm că Drăgan, Creţulescu, Enceanu, Boricean, Politic sau Horjea, ca să numesc doar câţiva dintre „puştii teribili” ai Steagului, vor intra pe gazonul „Tineretului” în uralele unui stadion arhiplin ca jucători la echipa mare Braşovului.

Galerie Foto 17 iunie 2011 (click pe poze pentru mărire)

Pentru că niciodată nu a stricat puţină culoare.

4 gânduri despre “Juniorii au pierdut frumos

  1. foarte frumos , cam cati ati fost ? jucatorii nostri s-au bucurat ?:) sper sa ca au venit la galerie ca sa ii aplaudati , felicitari 🙂

  2. Mai bine zis accesul galeriei la peluza a fost interzis de catre conducerea clubului Fc Brasov! Se aude ca nu vor fi abonamente de vanzare in peluza in capionatul viitor! PAcat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.