Din tată-n fiu

De mult aveam ideea de a face o astfel de, să-i spun, rubrică. Apoi, am citit pe Romanian Ultras o chestie care mi-a plăcut mult de tot: „cam toţi am prins febra fotbalului de la câte un tată nebun care ne ducea pe stadion în loc să stea cu noi, cum stăteau ceilalţi părinţi, în parcuri şi locuri de joacă”.

Haha, cât de adevărat, nu? Şi cum am în arhiva personală câteva fotografii care susţin foarte bine, din punct de vedere vizual, afirmaţia de la început, n-o să le ţin doar pentru mine.

Prima fotografie din această epopee e datată 4 martie 2010. Din tată-n fiu pe stadionul ICIM, la un meci între Juniorii Steagului şi echipa mare. Taţii sunt în tribuă, fiii pe teren.

Prima fotografie din această epopee e datată 4 martie 2010. Din tată-n fiu pe stadionul ICIM, la un meci între Juniorii Steagului şi echipa mare. Taţii sunt în tribună, fiii pe teren.

Un gând despre “Din tată-n fiu

  1. Din tata’n fiu, dar exista exemple in care daca parintii nu ar fi insistat nu se stie ce se alegea de jucatorii respectivi. Avem unul chiar in Brasov: Gabi Tamas , toata noaptea cutreiera discotecile din Brasov dar a reusit sa ramana aproape de fotbal la insistentele tatalui sau, acelasi care l-a rezolvat si la dinamo si de acolo stim cu totii performantele acestuia. Alte exemple Marica, Chivu, si multi altii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.