Întâlnire „stegară” joi seară

De pe site-ul Ligii Suporterilor Stegari citire:

„La iniţiativa unor fani stegari mai vechi, propunem să avem prima întâlnire dintr-o serie mai lungă, între stegarii mai „bătrâni” şi cei tineri, pentru a schimba păreri şi a ne împărtăşi amintiri ce ne leagă de Steagul Roşu. Mai pe scurt, să ne cunoaştem!

Lipsa de comunicare între toţi stegarii este principala problemă cu care ne confruntăm şi dorim pe această cale să schimbăm situaţia.

Cu ocazia aceasta putem începe şi o abordare comună a problemelor de care se iveşte suporterul pe stadion, dar şi despre ce putem face pe viitor la meciurile echipei. În plus vom discuta şi despre deplasarea la Cluj-Napoca!

Adunarea stegarilor va avea loc în localul cel mai frecventat de comunitatea stegară, Rockstadt, în spate la Patria, joi 13 octombrie 2011, de la ora 19:36.”

Aşadar, ne vedem joia asta dă discutăm despre una, despre alta, şi să punem la punct deplasarea la Cluj. Poate vorbim şi despre coregrafia de aniversare a 75 de ani de Steagu’ sau despre Turneul „Ibrahim Dossey” din decembrie. Au revoir!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.