Din tată-n fiu

„Bunicule, pe ăla cu numărul 10 cum îl cheamă? / Îl cheamă Alexandru Chipciu. / Şi pe ăla cu numărul 18? / Pe el îl cheamă Marian Cristescu. / Şi pe ăla cu 12? / El e Ionescu. E şi căpitanul echipei, vezi are o banderolă roşie pe mână. / Şi pe ăla cu numărul… „

7 gânduri despre “Din tată-n fiu

  1. prima data copilul meu a fost pe stadion la 5 ani si 2 luni(acum 2 ani),cam aceasi varsta pare sa o aiba si copilul din poza.copilul meu este educat sa fie stegar si stie ce se intampla pe la echipa iar acum 2 saptamani am fost cu el in Eliana si a vazut poza echipei la magazin si ma intrebat mirat:tati ai zis ca Ilyes nu mai este la echipa dar in poza de ce este?

  2. Razvane mai tii minte ceea ce discutam ref la intilnirile suporteri jucatori ca ar face mult bine si ca lipseste comunicarea iata un exemplu Cristescu: „Chiar mi-ar facea placere sa am dialog cu suporterii,dar as vrea sa vorbim fata in fata, nu in spatele unui calculator,……..sa se organizeze o data la saptamana sau doua, cate o intalnirea intre suporteri si jucatori, pentru ca este nevoie si de o relatie suporteri-jucatori.”
    Cred ca este cazul sa se implice toata lumea ,ce zici si ce zicem suporteri ai FC-ului.

  3. Si ar mai fi ceva ce ar insemna pentru mogildeata din poza sa dea mina cu cei din teren si sa mai primeasca si o mingiiere pe crestet de la cei care pot sa ii devine idoli.Cred ca nu ar uita toata viata si pentru el ar fi o singura echipa in sufletelul lui :”STEAGU”. Cel putin sau macar pentru ei trebuie facut ceva, asa vom fi siguri ca avem viitor .

  4. Da, eu sunt pentru întâlniri regulate între jucători și suporteri și cred că toți suporterii „stegari” îşi doresc să se întâlnească la o bere, o cafea, un suc etc. cu jucătorii. La urma urmei treaba asta poate funcţiona şi ca o motivare în plus pentru fotbalişti în zi de meci.

  5. Razvane sa sti in ziua aia am avut o gramada de povestit cu fiul meu despre echipa ,multe explicatii am dat.pe final a inceput sa ia la rand jucatorii din poza iar io sa raspund cu nu sau da despre jucatorii care mai sunt la echipa+

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.