Modă Veche | Fotbal, joc de băieți

Mai țineți minte fotbalul acela jucat la o „poartă” reprezentată de un bătător pentru covoare sau de conturul desenat pe un zid? Ăla era fotbalul „de după blocuri” cu mult înainte de apariţia baloanelor sau moda închirierii sălilor.

Şi era un fotbal fain de tot. Asfaltul te ajuta să-ţi dezvolţi tehnica pentru că la orice tackling mai dur nu cădeai din prima ci încercai să-ţi ţii echilibrul şi să continui faza (alo, fotbaliştii secolului XXI, ce ziceţi de treaba asta?). Apoi, portarii dacă erai măi ţicniţi din fire şi riscau plonjoane pe asfalt se simţeau după aia ca-n puf pe iarbă, unde parcă zburau.

No, mergând într-o seară la o întâlnire „stegară” în Rockstadt, în imediata apropiere a barului, am prins fotografia de mai jos.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

3 gânduri despre “Modă Veche | Fotbal, joc de băieți

  1. Cred ca toti avem astfel de amintiri. Cand jucam prin parc ori copacii ori doua haine faceau poarta, jucam ca la balamuc, fara griji si era super tare. La faze astea (cand poarta era desenata pe un zid) portarii uneori primeau ceva `suturi si din spate` daca nu au fost atenti. Ce vremuri…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.