„Stegari” fără frontiere | La înălțime în Rep. Dominicană

Ajuns cu familia într-o vacanță exotică, în Republica Dominicană mai exact, unul din „stegarii” gărzii old school, Daniel Cicorschi, nu se putea bucura cu adevărat de mica lui escapadă în rai dacă nu lua cu el şi eşarfa galben-neagră.

No, faza e că n-a luat-o doar aşa, ca s-o ţină în valiza de voiaj. Pe principiul, Steagu’ e în mine pretutindeni, nu doar în zi de meci…

Steagu' sus, sus... sus de tot! Fotografie obţinută graţie lui Mitel, pe care m-am angajat pe această cale să-l bag sub masă la următorul "şoc" bahic din Rockstadt. Hai Steagu' !

Steagu' sus, sus... sus de tot! Fotografie obţinută graţie lui Mitel, pe care m-am angajat pe această cale să-l bag sub masă la următorul "şoc" bahic din Rockstadt. Hai Steagu' !

5 gânduri despre “„Stegari” fără frontiere | La înălțime în Rep. Dominicană

 1. ” Si din Steagu pana-n Schei se vor naste pui de lei” daca gasesti si un stegar in celalalt colt de lume de exemplu Japonia se poate modifica scandarea de mai sus cu: ” Si din Republica Dominicană pana-n Japonia se vor naste pui de lei”! :))) Cred ca omul de mai sus vroia sa converteasca cerul la Stegomanie! Oare a reusit? Probabil vom afla cand incepe returul!

 2. Din Steagu’ pana-n Schei doar? Pai cu cei din Darste, Noua, cu sacelenii ce facem? Asta pana sa ajungem pe taramuri nipone:)
  Ilie, nu stiu de ce am „imprumutat” acest slogan al gazarilor dar, mai ales, ciudat e ca dupa peste 25 de ani inca se scandeaza. L-am auzit prima oara cand ploiestenii au luat un 5-1 scurt pe „Tineretului” (un gol fantastic Batacliu,de la jumatatea terenului) de din petrol si din titei n-a mai ramas nici un pui de leu prahovean 😀
  Adrian, refrenul il mai stii? Uite un hint, aici e cantecul: http://www.youtube.com/watch?v=HVjqS2B5Stg

 3. @Ilie Birt: „Stegari” din toate colţurile lumii, uniţi-vă! 🙂

  @Adrian Aliman: Îmi pare bine că-ți place, aveam ceva emoții sincer să-ți spun. Am zis să fie ceva mai lejer pt ochi cu desing-ul ăsta.

  @Ovidiu: Bine ai revenit, mon cher!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.