Bun venit în Oraşul Sportului ! [are VIDEO]

Deși e iarnă și ninge ca-n povești la Brașov, „Oraşul Sportului” nu doarme nici o clipă. Dacă fotbaliştii sunt în căutare de energii noi în Antalya, hocheieştii sunt în plină campanie de punere a Braşovului, din nou, la loc de cinste pe harta hocheiului românesc. După ce în decembrie au ratat intrarea în istorie pierzând dramatic Cupa României, a doua jumătate a lunii ianuarie a deschis frontul Ligii MOL, iar băieţii cu patine ce au fost adoptaţi de suporteri şi oraş au bătut pe Steaua Rangers, nemesisul din Cupă, în duelul din sferturi jucat după regula cel mai bun din trei meciuri. După un 4-3 de infarct pe 22 ianuarie, a venit pe 23 victoria categorică cu 6-1 şi calificarea în semifinale. Până la confruntarea cu ungurii de la Dab Docler, delectaţi-vă mai jos cu clipul de la meciul de luni seară.

4 gânduri despre “Bun venit în Oraşul Sportului ! [are VIDEO]

  1. Razvane , poate mai tii minte discutia noastra de la bar mai demult in care discutam ca acesti suporteri ai hocheiului pot fi luati de model prin ceea ce fac pentru popularizarea si dezvolatrea hocheiului si nu numai. Si iata inca o dovada a seriozitatii lor si a pasiunii lor. Sinca ceva pentru ca aparu-sera si la ei pe site comentarii mai vulgare si nepoliticoase au luat masura ca comentariile sa fie adaugate utilizind Facebook-ul si sa ii poata vedea toata lumea pe cei cu idei mai crete si necivilizate, rezultatul comentarii pertinente si civilizate.Ei au reusit sa isi obtina un sector pentru abonamente cu scaune personalizate si de vinzarea carora sau ocupat ei. Poate incercam sa ii convingem pe stegari ca asta ar putea fi un viitor si pentru galeria stegara( in galeria aia de la patinoar sunt atat de multi). Ar fi foarte frumos!

    • În mod clar avem ce învăţa de la ei la capitolul organizare. Un bar al suporterilor cu un mic-muzeu nu ar fi deloc impoisibil de realizat, doar că atunci când e să ne apucăm de treabă, am senzaţia că parcă am încerca să cucerim Everestul. Totuşi, trebuie să reuşim cumva să ne unim forţele, stegarii din peluză, tribuna 2 şi 1, stegarii din străinătate, să facem barul ăla realitate.

      Cu abonamentele am înţeles că se rezolvă şi la noi din acest retur, deci un bilă albă la capitolul ăsta. Cu galeria nu ştiu ce o să fie din returul ăsta, întrucât se vorbeşte de revenirea la peluză, deci îmi este peste mână să zic exact cum vor fi negociate abonamentele pentru galeria noastră.

      Altfel, aici pe blog niciodată n-au fost probleme cu comentariile, sper să fie aşa mereu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.