Votați „La Stegaru’ „

No, cică e un concurs organizat de Gazeta Sporturilor legat de cel mai bun blog sportiv al anului 2011. Deşi „La Stegaru’ ” e mai mult blog de istorie şi cultură „stegară” (partea sportivă în accepţiunea înţeleasă de „jurnaliştii sportivi” din RO lipsind cu desăvârşire), am zis totuşi să-l înscriu în concurs.

Pentru că platforma asta gratuită de la wordpress.com nu-mi permite să afişez banner-ul de concurs şi voi să trebuiască doar să daţi click pe un butonaş galben numit „votează”, am să vă rog să daţi două click-uri: unul pe linkul de mai jos, apoi click-ul decisiv pe „votează”.  Asta dacă, bineînţeles, consideraţi că merit votul vostru. No, mulţam fain!

http://mysport.gsp.ro/apps/concurs/index.php?req=widget/113/   <<< votează „La Stegaru’ ” în concursul Blogul Sportiv al anului 2011.

P.S. domnule Aliman şi domule Petrescu, dacă mai scrieţi între timp ceva despre Steagu’, băgaţi linkul de mai sus şi textul de după el în deschiderea articolului dvs.

10 gânduri despre “Votați „La Stegaru’ „

 1. În primu’ şi-n primu’ rând, mulţam fain pt voturi. „La Stegaru’ ” e pe locul 13 în clasamentul general în momentul de faţă, deci în grafic. Cică blogurile de pe primele 20 de locuri intră într-un fel de finală, iar acolo trei redactori de la Gazetă stabilesc câştigătorii în funcţie de nişte criterii.

  Oricum, ideea e că perioada de votare durează până pe 14 februarie şi, aşa cum a zis şi Adi, se poate vota în fiecare zi (e în regulamentul concursului, nu vreo şmecherie). Aşa că dacă v-aţi face un obicei ca până pe 14 să daţi în fiecare zi un vot blogului ar fi nemaipomenit.

  La final, oricare ar fi rezultatul concursului ăsta, ieşim la beri.

 2. Razvan , nu stiu daca doar la mine e problema , dar nu pot sa intru direct de pe link-ul tau , pe site-ul mysport. Si e cam aiurea sa intru de pe steagu.ro , si sa te votez pe tine :))

  • Raul, la mine funcționează normal, mă duce direct la votare. Dacă mai are cineva problema ce ai semnalat-o tu, rog să-mi zică. Nu prea știu ce aș putea face dar, no, o să încerc :)))

   Merci de vot!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.