Susţine TOT ce e local !

Susţine-ţi echipa locală, berea locală şi chiar cănile vopsite în culorile echipei ce se găsesc la magazinele de artizanat. „Hai Steagu’ !”, nu? No, să nu vă mai zic de biblioteca mea în care alături de J.M. Coetzee sau Dante Alighieri stă V. Sala. Cum adică cine-i ăsta? Vasile Sala, mon cher, autorul caietelor cu amintiri „stegare” pre-decembriste. Un fel de cărturar.

Dacă nu găsiţi "Braşov" nu-i bai, "Ciucaş" mere la fel de bine. "Braşov" găsesc la mine în Noua cu 1.29 lei. Ooo, dar credeţi-mă pe onoare de "stegar", preţul nu reflectă deloc calitatea berii. De aia am frigiderul plin eu ea, că odată şi-odată tot se prind ăştia că vând o bere bună la preţ de nimic.

 

P.S. http://mysport.gsp.ro/apps/concurs/index.php?req=widget/113/   <<< votează blogul local de istorie şi cultură „stegară” în concursul Blogul Sportiv al anului 2011. Poţi vota în fiecare zi, până pe 14 februarie, de pe un un singur IP. Mulţam fain!

7 gânduri despre “Susţine TOT ce e local !

 1. @Ovi: o să asigur o rezervă de doze pentru meciul de la Sportul :))) Tu vi cu cana ta, eu cu a mea, dă-mi noroc pe tren :))

  @Mitel: meștere, sticker-ul e cadou. Dacă mai ai cu DQT, păstrează-mi unul.

 2. Berea Brașov e la ofertă la Spar cu 1.29 lei 😀 Mie unul nu prea mi-a plăcut, tot mai bun e Ciucașul (are și experiența anilor, tradiție, etc)

  p.s. stick cu DQT parcă mai am eu, tre să caut și cred că și cu LSS.

 3. Tot din patrimoniul local face parte si trupa rock Metal Throne, pe care am sustinut-o acum doua saptamani in Rockstadt. Tinand cont ca m-am simtit foarte bine aici, astept cu interes proxima sezatoare stegara cu bere, cantari si muzica rock.

 4. @Mitel: Țin meștere.

  @Rareș: Am observat că și Ciucașul revine tare pe turnantă la capitolul aromă.

  @Adi: Ooo, mă bucur să aud că ți-a făcut o bună impresie locul și că te-ai distrat la concert. Îmi plac și mie cei de la Metal Throne, în special melodia lor Catedrală de Metal. A fo’ cumva compusă cu gândul la Biserica Neagră? Mie aşa mi se pare. Cu siguranța nu va mai dura mult până la primul rendez-vous stegar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.