De modă foarte veche: 1959 !!!

Direct din 1959, de pe malul mării, „stegari” dintr-o altă lume. Tricouri largi, albe cu dungi albastre, parcă şi auzi vuietul suav al valurilor mării când te uiţi la fotografia asta. Frumoşi băieţi!

Frumoşi şi mândri fără nici o îndoială. Adică, pe bune, uitaţi-vă la ei, chiar par a fi tari ca munţii. O să încerc să-i numesc pe câţiva dintre ei. Aşadar, în rândul de sus primul din stânga este Dragoş Cojocaru, originar din Fălticeni. Sunt sigur că acum Mitel zâmbeşte. Ia zi, meştere, te aşteptai s-auzi că Steagu’ a avut un fotbalist născut acolo? Continuăm. „Stegarul” de lângă Cojocaru îmi este necunoscut, însă cel din mijloc este nimeni altul decât Emanoil Haşoti, legendarul număr 7 braşovean. Ca să închiem cu rândul de sus, ultimul din stânga ar putea fi Octavian Zaharia. Rândul de jos, pe de altă parte, este compus din: Gheorghe Ciripoi, Gheorghe Marinescu, Gheorghe Fusulan şi, posibil, Gheorghe Percea. Nu e vreo glumă, dar toţi aveau prenumele „Gheorghe”.

Băieţii ăştia au dus o luptă pentru titlu în ’60, însă au terminat doar pe locul 2. S-au revanşat însă în 1961, când au adus Cupa Balcanică sub Tâmpa.

P.S. http://mysport.gsp.ro/apps/concurs/index.php?req=widget/113/   <<< votează “La Stegaru’ ” în concursul Blogul Sportiv al anului 2011. Poţi vota în fiecare zi, până pe 14 februarie, de pe un un singur IP. Mulţam fain!

3 gânduri despre “De modă foarte veche: 1959 !!!

  1. Iti dai seama ce se intampla cand cineva striga: Ba Gheorghe! :))) imi si imaginez.
    Frumos articolul,frumoasa poza.Bravo mestere.

  2. Daca ar mai fi trait tatal meu i-ar fi recunoscut pe toti din poza.Nu ca ar fi fost mare microbist ( ba din contra ). In anii 50-60 jucatorii figurau ca angajati ai Uzinei de Autocamioane si chiar treceau, o zi- doua pe saptamana, pe la servici. Toata fabrica ii cunostea. Dupa ce s-a lasat de fotbal, ing. Zaharia i-a fost sef tatalui meu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.