Parfum!

La Stegaru’ a câştigat concursul „Blogul Sportiv al anului 2011” organizat de Gazeta Sporturilor. Am zis să vă iau tare din prima, întrucât am uitat textul introductiv pe care-l gândisem în timp ce făceam duş.

Pare-se că am făcut alegerea bună când am decis să trimit „Parfumurile uitate din fotbal” pentru a reprezenta blogul în faza finală a concursului, acolo unde juraţii Gazetei, cinci la număr, s-au pus pe acordat punctaje articolelor venite din partea celor 30 de bloguri finaliste. Astfel, „Parfumurile…” a câştigat locul 1, la numai cinci puncte distanţă faţă de locul secund. Andrei Vochin (redactorul-şef al ziarului) şi Cătălin Oprişan (editorialist) au dat maximum de puncte -10- miresmelor venite de sub Tâmpa şi care se regăsec peste tot în ţară, Maria Andrieş a dat 9 puncte, Luminiţa Paul 7 puncte, iar Cristian Geambaşu 6 puncte. Total de 42 de puncte, ca la Eurovision, şi voila, „stegarii” triumfă!

Trebuie să vă mai zic vreo câteva lucruri, apoi vă las pentru că mă duc să caut un Ciucaş pe la non-stop. Vreau să vă zic că braşovenii au cam dominat concursul ăsta, trei din primii cinci clasaţi fiind din oraşul de sub Tâmpa. În afară de „La Stegaru’ „, pe locul patru (care va primi un premiu de consolare), s-a clasat site-ul tikitaka.ro, cu un articol scris de braşoveanul Baba Alex Dumitru (Beleaua) ce-l puteţi citi aici. De asemenea, m-a onorat comentariul său făcut pe marginea aflării câştigătorilor.

Frumos. A câștigat o poveste despre echipa alături de care mi-am tocit copilăria. Acolo, pe șinele de tren de lângă Tineretului, stăteam în fund, ca vrăbiile pe muchea gardului și așteptam până se deschideau porțile stadionului.

Felicitări celui care a scris-o.”

 

Top 5-ul e încheiat de partieeeeee.wordpress.com (blog despre ski-ul alpin) cu articolul „Cea mai frumoasă pârtie de uriaş”. Aşadar, Kronstdat rules iar eu mă întreb cum naiba de nu există o revistă de sport-quality la nivel naţional cu sediul la Braşov?

Vă mulţumesc sincer celor care aţi votat blogul ăsta şi l-aţi făcut să ajungă în faza finală a competiţiei. Bere multă va curge în oraşul de sub Tâmpa, acolo unde este o echipă mare. Până una-alta, o altă echipă, „La Stegaru”, care începând cu 2012 are trei redactori, o să vă delecteze în continuare cu porţii grase de istorie şi cultură „stegară”. Şi cu uşoare divagaţii din când în când.

Trăiască Braşovul şi oamenii lui!

 

P.S. pentru că nu puteam să închei fără un „p.s.”, cine vrea să lectureze articolul „Parfumurile uitate din fotbal” – cel care a adus titlul „Blogul Sportiv al anului” sub Tâmpa – o poate face dând un click aici.

17 gânduri despre “Parfum!

 1. Bravo Razvane !!! Am ramas fara cuvinte la aflarea rezultatului.
  Ma inclin si jos palaria in fata unui stegar adevarat.
  p.s. – trebuie sa stam de vorba.

 2. Bravo!!! steagulrosu.wordpress.com a salvat onoarea fotbalului la acest concurs! 😀

  Ma bucur ca a castigat un blog de fotbal! Felicitari inca o data!

  P.S. steagulrosu.wordpress.com merge in blogrollul tiktiaka.ro 🙂

 3. Bravo!!! Când am văzut că ai câștigat, am desfăcut un Ciucaș în cinstea ta 😀

  p.s. Aștept să pui bazele unei reviste sport-quality în Brașov să avem ce citi și offline.

 4. @Marius: Merci, meștere! Ne auzim la o bere zilele astea.

  @Radu: Mulțam! De fapt, prima dovadă a fo’ când „Parfumurile” au apărut pe RoUltras şi am văzut suporteri de peste tot se regăsesc în ideea aceea.

  @Daninho: Am salvat onoarea fotbalului cu un articol în care cuvântul fotbal nu apare nici măcar o dată :)) Mulțumesc pt felicitări și pt blogroll!

  @Nae: Mulțam fain, Nae!

  @Rareș: Așa te vreau meștere :D. Mulțam! Cât despre revistă, ar trebui să mă apuc să caut investitori, nu?

  @Robbie: Mă flatezi. Merci pt cuvintele de bine! Un salut călduros direct pe ruta Brașov-Baia Mare.

  @Alex: Mulțam fain, Alex! De când ați schimbat din BDF în tikitaka.ro mi-ați dispărut de pe radar până ce v-am redescoperit recent. Cu twitter-ul mai greu la mine, dar o să încerc.

 5. Razvan a castigat un important premiu pentru activitatea de editorialist. Si asta e numai inceputul !
  Dar sa nu uitam ca Dobrica este si un mare regizor. Stau marturie cele 131 de videoclipuri postate pe youtube, totalizand peste 500.000 de vizionari. Daca maine s-ar face un concurs de clipuri cu tematica sportiva, seria „Stegari”, spre exemplu, ar castiga detasat !
  Inca o data felicitari ! Urmeaza trei luni de expunere pe gsp.ro. Spor la scris si… nu uita de Steagu’.
  Ce ne facem daca te transfera Ioanitoaia la Gazeta Sporturilor ? Sub un milion de euro nu te dam. Cu banii astia inchiriem Rockstadtul pe 99 de ani !

  Langa Tolontan, / Dobrica Razvan !

 6. @Ovidiu: Mulțam fain, Ovideață!

  @Ducu: Mulțam meștere!

  @Morsanu: Mulțam din nou! Și eu sper la fel.

  @Io: Merci frumos!

  @Mitel: Mulțam meștere! Domnule le dau din inimă!

  @Adi: Mulțam, mon cher! Sper să facă treabă bună. Voi să faceţi bine să ţineţi la preţul de transfer, că de banii ăia stăm şi noi 99 de ani în Rockstadt :))

 7. Felicitari ! E o dovada a muncii tale . Daca mereu cand ne intalneam iti ziceam ca eu te-as vota primar acum ma gandeam cum ar fi Olaianos presedinte si tu director marketing la Steagu’ . Cat despre bere mi-am amintit de Ciucasul baut in Livada acum vreo cateva luni din ultimii bani .. fara egal .

 8. WOW ….ma bucur foarte tare ca ai(am) castigat 🙂 …. si sper ca nu te vei opri doar la acest blog , pentru ca ai un dar si un talent mare pe care ma astept sa il folosesti in atragerea stegarilor la stadion. Felicitari !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.