Abonamentele sunt frumoase

Dar sunt şi practice! Timpul stând la coadă pentru a-ţi lua bilet îl poţi preschimba într-o şuetă prelungită la bere (sau ceai, suc etc.); eşti sigur că per-total ieşi mai ieftin decât dacă ţi-ai fi luat bilet meci de meci; ai o altă tragere de inimă să vii la stadion când ştii că ai abonament.

Una peste alta, cine-şi face abonament la Peluză (50 de lei) pentru returul ăsta scoate un preţ de aproximativ 6 lei şi ceva/meci, ceea ce-i foarte ieftin, comparativ cu 15 lei – preţul minim al biletelor la meciurile de acasă. În condiţiile în care ne vor vizita în această primăvară bucureştencele şi încă vreo câteva echipe din partea de sus a clasamentului, cu siguranţă la unele meciuri biletul va sări de 25 de lei, aşa că nici abonamentul la Tribuna a II-a (120 lei) nu e de lepădat.

Pentru abonamente la tribună, magazinul oficial al clubului din Eliana Mall vă aşteaptă, pentru abonamente la Peluză, care se fac prin Liga Suporterilor Stegari, completaţi formularul ăsta. Hai Steagu’ !

 

P.S. da, ştiu că v-am cam neglijat cu un articol mişto despre istoria şi cultura „stegară”, dar ne vom revanşa cât de curând. Pace!

3 gânduri despre “Abonamentele sunt frumoase

  1. Sistemul de abonamente mai are un avantaj, pe langa cele enumerate de Razvan. Precum o echipa de fotbal care joaca meci de meci in aceasi alcatuire, la fel si suporterii, avand aceasi distributie in tribuna, se omogenizeaza, iar incurajarile si cantarile merg mai bine.

  2. @Adi: În mod cert și omogenitatea din tribune e importantă, creează o altă stare de spirit. Să sperăm că-n returul se vor închega lucrurile.

    @Rareș: Meștere, vedem pe 18 martie ce și cum stau trebile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.