Abonamente pe Retur la Peluză

Chiar dacă din retur s-a consumat deja o etapă, conducerea FC Brașov a decis să pună spre vânzare în cele din urmă abonamente pentru restul meciurilor rămase de jucat pe teren propriu.

Vorbim despre opt partide pe care Steagu’ le mai are de disputat acasă. Un abonament la Tribuna I şi Tribuna a II-a costă 120 de lei (200 de lei în sectoarele acoperite de la T1), iar la Peluză costă 50 de lei. Abonamentele le Peluză se pot procura doar prin Liga Suporterilor Stegari, aşa că cei care doresc unul trebuie să completeze formularul de aici.

Hai Steagu’ !

4 gânduri despre “Abonamente pe Retur la Peluză

  1. Sumi si-a tinut promisiunea facuta la intilnire, acum a venit vremea raspunsului. Noi cei batrini luasem pina la 12 vreo trei sute de abonamente in T2, acum e rindul vostru sa ne bateti la nr. Ce ziceti?

    • la t2 se vand oficial, la magazin anuntat pe site, in media peste tot…. la peluza se vand oarecum pe sub mana, dai banii cuiva si iti vine abonamentu… cand o veni. dar ne-am obisnuit sa fie la noi caz unic in tara cel putin. totusi sper sa se vanda cat mai multe, dar realist vorbind e greu!

      • Așa e, la Peluza e mai anevoioasă treaba și lumea tinde să aibă anumite reticențe privind procedura de intrare în posesie. Dar, să tot fie „concurenţă” de genul ăsta. Cu o săptămână înainte de meciul cu Oţelul, 300 de abonamente vândute deja la T2 e o cifră bună şi mă bucură. Sper să crească numărul, atât la T2 cât şi la Peluză.

  2. Inceputul e promiţator, ţinand cont ca anii trecuţi se vindeau cam 600-700 de abonamente pe sezon.
    Nae, ne vedem la T2. Batranii mai au , inca, un cuvant greu de spus. Forza Steagu’ !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.