În sfârşit, afişe

   După foarte mulţi ani, am avut surpriza să descopăr, din nou, un afiş care să promoveze proximul meci al stegarilor pe teren propriu. Fotografia a fost facută in Piaţa Astra. Nu ştiu câte afişe au fost lipite prin oraş şi nici în ce locuri, ţinând cont că spaţiul de afişare s-a restrâns considerabil în ultimii ani. Cert este că acest sistem de informare nu e tocmai desuet şi rămâne încă o alternativă viabilă la net şi tv. De fapt este o chestie complementară, deoarece se adresează acelei categorii de potenţiali spectatori care nu şi-au făcut un obicei zilnic (sau nu au posibilitatea)  în a accesa netul.

 Pare a fi şi o reacţie din partea clubului la numeroasele semnale şi propuneri venite din zona suporterilor. Cum a fost de altfel şi emiterea de abonamente.

 Şi apropo de afişe. Un spaţiu cu vizibilitate maximă ar fi Livada Poştei, în faţa Rectoratului. Acolo există panouri de afişare, cu caracter permanent, pentru câteva instituţii de cultură, bugetare, gen Filarmonica, Opera din Braşov sau Teatrul „Sică Alexandrescu”. Ţinând cont că Primăria susţine şi ea clubul fanion al oraşului, ar putea aloca un spaţiu cu informaţii despre FC Braşov (meciuri, bilete, abonamente, alte campanii) în această zonă.

  FC Braşov este un brand important, care trebuie valorificat mai bine. Face parte din patrimoniul afectiv al braşovenilor, iar în jurul lui s-a dezvoltat un gen de cultură care nu este tocmai marginală.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.