Din inima Uzinei

De când a luat fiinţă clubul nostru a fost tot timpul legat de uzina din Steagu’. La început că aşa era moda, apoi pentru că aşa zicea regimul că trebuie să fie, iar după ’90 pentru că aşa s-a nimerit.

Mi-a trimis un prieten „stegar” pe net o fotografie destul de relevantă aş spune pentru uniunea care a existat între uzină şi echipă în toţi aceşti 70 şi ceva de ani. Undeva în mijlocul aproape defunctului mastodont industrial numit ROMAN S.A., într-o secţie inactivă (secţie-fantomă, dacă preferaţi figurile de stil), stau inscripţionate numele şi emblema clubului. Stema datează probabil din 2001, când echipa s-a calificat în UEFA. Atunci aproape întreaga uzina a beneficiat de un make-over, fiind învăluită în galben şi negru.

Rugină şi diamant

Rugină şi diamant


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

3 gânduri despre “Din inima Uzinei

  1. Frumos.. Totusi, un articol despre amenda primita de club pentru scandarile de la meciul cu Chiajna? Mitica trebuie impuscat, ne baga pumnul in gura. Steagu’ a primit amenda pentru scandari de genul „Sumi scoate echipa”, sau „Hotii”. WTF? In ce lume traim? Mitica e deasupra Constitutiei se pare.

    1. Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

    2. Cenzura de orice fel este interzisă.

    MUJE MITICA!! Cu J din Sarajevo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.