Tata Ucu îşi lansează cartea !

Vinerea asta, 20 aprilie 2012, de la orele 13, cel mai longeviv medic sportiv din istorie, Laurian Ovidiu Taus (Tata Ucu), îşi va lansa la Librăria „Şt. O. Iosif” cartea de memorii intitulată „O viaţă, un destin”, cu o prefaţă semnată de campioana olimpică Iolanda Balaş. Preţul cărţii este 20 de lei.

Ştiam că această carte va apărea din vara lui… 2009, când l-am vizitat pe domnul Taus la reşedinţa sa de sub Tâmpa pentru a-i lua un interviu. Nu m-a lăsat să dau drumul la camera de filmat până ce nu s-a schimbat într-un tricou galben-negru. Stăteam în biroul lui răcoros, tichsit cu tot felul de diplome, distincţii şi medalii, şi-mi spunea că momentan scrie o carte despre viaţa lui. Viaţa lui însemnând frumoasa carieră de atlet (U.A.B. e primul club la care a fost legitimat) şi cei 52 (!!!) de ani ca medic al echipei FC Braşov. De atunci am tot aşteptat să aud veşti despre evoluţia acestei cărţi şi numai bine că azi citesc marea veste pe site-ul oficial al clubului. E un început şi sper că nu va mai dura mult până va vedea lumina tiparului şi cartea despre istoria clubului, scrisă de gazetarul braşovean Dan Vintilă.

Dragi braşoveni, fiţi vineri de la 13 la „Şt. O. Iosif” pentru un contact live cu istoria.

16 iunie 2009, stop-cadru din timpul interviului. "O viaţă, un destin" de Laurian Ovidiu Taus (Tata Ucu), vineri 20 aprilie 2012, ora 13, la Librăria "Şt. O. Iosif" (Str. Mureşenilor Nr. 14)

2 gânduri despre “Tata Ucu îşi lansează cartea !

  1. Il cunosc pe dl doctor Taus inca din frageda pruncie, era prieten cu tatal meu si medic la policilinica pentru sportivi de pe Brancoveanu, unde m-a pus sa fac gimnastica sportiva. Ma bucur sa aud ca isi publica memoriile, o astfel de carte nu poate fi altceva decat o istorie a echipei langa care traieste el atatia ani, si a Brasovului, poate.
    Imi pare rau ca distanta in kilometri ma impiedica sa iau parte la eveniment, dar o sa fiu acolo cu sufletul. Va rog sa-i transmiteti domnului doctor respectul si simpatia mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.