La seminarul de penalty

În lipsa unor secvenţe video din campania de Cupă pe sezonul 1978/79, îi puteţi vedea pe doi dintre eroii acelei aventuri în fotografia de mai sus. Poza e făcută înainte de începerea sezonului 1982/83.

În stânga este portarul Gicu Clipa, eroul meciului din sferturi, cu Universitatea Craiova, unde a parat penalty-ul lui Negrilă şi a calificat Steagu’ în semifinale. Acesta a mai apărat un penalty şi în prelungirile semifinalei cu Steaua. În mijloc este rezerva sa, Constantin Popa. În dreapta este Valer Şulea, specialistul Braşovului în materie de execuţii de la punctul cu var, cel care a deschis cu succes seria de 11 metri din meciul cu Craiova şi care în întreaga sa carieră la Steagu’ a ratat un singur penalty – cel din semifinala cu Steaua.

3 gânduri despre “La seminarul de penalty

  1. Daca imi aduc bine aminte, in afara de penaltyul din semifinala cu Steaua din ’79, Sulea a mai avut o singura nereusita de la punctul cu var. Se intampla in chiar prima etapa, editia de divizia B, 83-’84, la Sfantu Gheorghe, cand Steagu pierdea cu 1-3 in fata Oltului din localitate. Dar ca o consolare pentru Valerica, sa spunem ca pe 30 noiembrie 1982 Sulea marca in poarta Stelei din penalty, intr-un meci incheiat 1-1 la Brasov.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.