La sfarsit va fi inceputul !

De cand Steagu a revenit in Liga1, in 2008 echipa a debutat in fiecare an cu o victorie.In 2008 speram sa prindem un loc in Cupa Uefa dar am terminat doar pe locul 9. In sezonul 2009-2010 , am simtit un deja-vu clasandu-ne tot pe 9. In 2010, locul 12 ne-a fost predestinat iar anul trecut, poate cel mai greu sezon de la revenire ne-a adus tot locul 9. Iata deci Steagu a ocupat de 3 ori locul 9 si odata locul 12.Facand un calcul al locurilor in ultimii 4 ani, pozitia a-9-a este a noastra Sper, ca orice suporter sa depasim pragul acesta si chiar daca in acest an doar 4 locuri vor duce in Europa jucatorii sa dea tot ce au mai bun.
Toate stereotipurile gen ,,echipa fara suporteri” , ,,oamenii din Brasov nu sunt iubitori de fotbal” trebuie sa dispara.Pentru ca avem model , aici langa noi , unde s-a realizat ceva ce noi inca visam si sunt foarte frustrat si nu vreau sa arat cu degetul. Sunt foarte putini oameni cu putere de decizie si cu moloz existential pe care ii intereseaza de soarta clubului nostru. Primaria are echipa sa infiintata, pe care daca nu ma insel o „tine” in viata si din bani publici, patronul este un delasator si nu merita atentia mea. In schimb exista niste oameni cu o vointa de fier care ar putea, daca ar fi lasati, sa faca treaba buna. In schimb nu stiu daca ar dori sa faca parte din mafia existenta in fotbalul romanesc.
Asadar, dragii mei, incepe un nou sezon care va fi plin cu bune si rele sunt convins de asta , pentru ca sa fi stegar e mare lucru , doar ca muncim un pic mai mult decat altii pentru a ne atinge telul.Acum intervin suporterii , adica oamenii care tin in viata un club. De ce credeti ca Astra , desi cu milioane de euro bagati nu are rezultate, sau Unirea Urziceni a disparut precum a aparut ? Noi suntem in stare sa tinem in viata clubul asta , doar ca trebuie sa nu ne mai aratam cu degetul unii pe altii.Facem parte din istoria si prezentul clubului si avem dreptul de a pune piciorul in prag cand ceva nu ne convine. Singura intrebare ramane daca ne dorim intradevar sa facem ceva frumos la clubul acesta , venind meci de meci indiferent de rezultate si a face spectacol in tribune, sau ne plafonam lasand Tineretului gol ?
Vreau sa cred ca impreuna suntem mai puternici , si ca TINEM STEAGU’ SUS !

Doamne-ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.