Goool Vasckooo !!! [VIDEO]

Fotbalul e probabil cel mai frumos sport din lumea asta pentru că e simplu şi pentru că poate lega oameni care în mod normal n-ar interacţiona niciodată.

Emerich Vascko, jucător la Steagu’ în perioada de glorie a echipei de la începutul anilor 2000, bate mingea în prezent doar de plăcere la FC Bazoş, Liga a V-a judeţul Timiş. Cei de acolo, cum necum au dat aici La Stegaru’ peste articolele care evocă perioada galben-neagră a lui Vascko, fostul „stegar” a rămas profund impresionat de felul în care suporterii „stegarii” îl ţin minte şi încă îl apreciază, aşa că ne-a trimis o surpriză cât se poate de plăcută: un montaj cu golurile carierei sale. Fără alte adăugări, puteţi revedea (sau vedea), în sfârşit, după mai bine de un deceniu, golul din foarfecă cu Steaua şi multe alte reuşite ale fostului mare atacant „stegar”.

„De asemenea, Imi vă transmite cele mai calde gânduri de bine, vizibil emoţionat, ne-a spus că îi veţi rămâne veşnic în suflet.”

Iată golurile, delectaţi-vă!


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai citit, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

3 gânduri despre “Goool Vasckooo !!! [VIDEO]

  1. Super atacant!!! Multumim Dobrica pentru aceasta surpriza. Am fost un fan al acestui jucator si doresc sa aiba parte de multa sanatate si fericire.

  2. Mi-aduc aminte copil fiind cum ne laudam pe la scoala ” Domn’ profesor ati vazut golu’ lu vascko ? L-a dat la CNN!” ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.